Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális dolog és mi lehet a háttérben hogy egy lány barátom többet beszél velem mint a párjával?

Figyelt kérdés
jan. 11. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pótlék vagy.
jan. 11. 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:
1. Lehet hogy idő után többet fog érezni a pótlék után...
jan. 11. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy fiú barátom, és tényleg soha semmi nem volt köztünk, neki már a megismerkedésünkkor is két éve barátnője volt és azóta sem szakítottak, pedig 10+ év telt el, én sem vonzódtam hozzá soha. Nekem is volt olyan, hogy vele többet beszéltem, mint az aktuális párommal. Ennek az volt az oka, hogy az a párom cseszett nekem írni, nem szeretett, csak tartott néha szexre, meg mit tudom én miért nem dobott ki, gondolom kényelemből, a barátom meg jobban elérhető volt, többet telefonozott, hamarabb visszaírt. Talizni is többször ráértt amúgy és ez heti egy alkalom volt, az exem a végén már annyit se volt hajlandó látni. Volt olyan, hogy megbeszéltünk talit de lemondta, amikor indultam volna, úgyhogy leszerveztem a baráttal, ő meg éppen nem csinált semmit, közel is laktunk. Ha normális párom lett volna, akkor nem beszélek többet egyik barátommal sem.
jan. 11. 12:27
 4/7 A kérdező kommentje:
3. és mi lett volna ha ez a barát szerelmet vall?
jan. 11. 12:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor vége lett volna a barátságnak, mert nekem ő nem jött be, és nem akartam volna, hogy szenvedjen, hogy én csak barátilag tekintek rá, ő meg minden talin reménykedik. Meg rosszul esett volna a tény, hogy hosszú kapcsolata van, azóta már házas is és engem akar felszedni :D
jan. 11. 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy valami gáz van a kapcsolatban.
jan. 11. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Lelki szemetes láda még lehetsz neki... szokott a problémáiról beszélni neked?
jan. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!