Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha még 25 évesen nem volt barátom?
#2:
22 évesen veszítettem el a szüzességem és nem maradtam le semmiről sem, várt rám 2 hónapot nyugodtan!!!
Az a fiú, aki szeretni fogja az kibírja, hogy nem az első randin fekszik le vele a kérdező, hanem pl. amikor komolyabvea fordul a dolog - van (valamilyen szinten) bizalom és érzések. Szexen kívül is lehet sok mindent csinálni, ugye? Kibírja kb. a 10- 1/2 hónapig szex nélkül nyugodtan ha szerelmes. Ha nem bírja ki, akkor szexmániás pöcs, sőt csak szexre vágyik, úgyhogy kár is rá pazarolni az idejét a kérdezőnek, vagy odaadni magát neki, ugye? 🙄
De most miért lennék buta? Azért, mert azt írtam, hogyha szereti, akkor vár maximum 2 hónapot? Nem azt írtam, hogy félévet várjon. Akkor egyetértenék, hogy buta vagyok. 😂
Maximum 2 hónap nem olyan sok ha közben orálisan kényezteti. 😂
Én tőlem lefekhet ő 1 hónap után is, csak ne az első randin tegye tök idegen pasassal. (Akkor inkább haverral, akibe megbízik.)
De ne írd már azt, hogy nem ér semmit, mert 25 évesen szűz.
2-es kommentár úgy amblokk.
Gátlásos, úgyhogy már baj, az is, hogy tapasztalatlan, 10 évet le van maradva.
Az aki 35 évesen veszíti el, akkor már el is ásta magát, vagy mi? Inkább legyen szűz, mint 100 férfin legyen túl.
Ha olyan pasit fog ki, aki a gátlásait feloldja, akkor nem kell hónapokat várni csókra, szexre se. Nem fog lemaradni semmiről az égvilágon, ha vár a megfelelő fiúval egy ideig. Aki meg nem képes rá várni, mint pl. te azzal ne is foglalkozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!