Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire normális ha még 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha még 25 évesen nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Elkezdtem Tinderen ismerkedni, de pár randinál még nem jutottam tovább a fiúkkal. Mennyire probléma, ha még sose csókolóztam? Eléggé gátlásos vagyok a fiúkkal.
2023. máj. 20. 18:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem gáz. Haladj a saját sebességed szerint, az a legjobb neked.
2023. máj. 20. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
Mondtam, hogy ne sértésnek vegye, nem annak szántam. De tényleg ott tart, ahol egy 15 éves. Ez tény. Mit kell ezen megsértődni? :D
2023. máj. 20. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért nem csókolóztál még?
2023. máj. 20. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem normális, hogy ennyi idősen még nem volt senkid. Ezt semmiképp se említsd meg ismerkedéskor, mert ijesztő lehet a másik fél számára, hogy valami nincs rensben veled. Semmiképp se hazudj róla, mindig igazat kell mondani, amit te is elhiszel magadnak, inkább csak ferdíts.

Abba nem akarok belemenni most, hovy mi az oka. A lényeg az gondolom, hogy szeretnél jobb életet, teljes életet, aminek egy egészséges párkapcsolat is a része. Sokat kell tenni érte, de megéri.

Az viszont nagyon jó, hogy randizgatsz. Semmiképp se várd el magadtól, hogy hirtelen meg tudsz nyílni majd. Ilyen helyzetben ez van sajnos... még nincs tapasztalatod, nincs alapja annak hogy önbizalmad legyen. Így érthető, hogy gátlásos vagy. Mindenképp bátorítanálak, hogy folytasd. Jelenleg a rossz randi is hasznos neked, mert tapasztalatot jelent. Mondjuk átverni ne hagyd magad, sose fizess a másik helyett 😃 ennyire rossz randid ne legyen. De jól teszed, ha próbálkozol, beszélgetsz, ismerkedsz.

A csók miatt ne aggódj. Első csók mindenkivel más, tehát nem egyszerű jól eltalálni egy tapasztaltnak sem, így ez nem befolyásoló dolog szerintem. Rá kell érezni... igazándiból ez egy olyan dolog, amiről nem beszélni kell, hanem csinálni. És ha arra kerül sor, akkor csináld nyugodtan.

Szóval na, nem emiatt leszel gondban, hanem itt ahogy írod, a zárkózottság a gond. A férfiak az attraktív nőket szeretik, és szeretik érezni azt, ha terszeknek a nőnek.

És rohad fontos a humor, meg hogy jókat lehessen beszélgetni. A randik erről szólnak... tudjátok jól érezni magatokat egymással, meg legyen meg a kémia. Semmi másról.

2023. máj. 20. 20:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok...persze megvannak az okai,hogy miért.

Egyik,hogy hasonlóan gátlásos vagyok,de őszinte leszek a környezetemben egy olyan srác sem volt,aki hű de tetszett volna,sőt olyan se,aki tőlem komolyan akart volna valamit.

Egy randin voltam addig,azon is csak azért,mert hasonlóan azt hallgattam le vagyok maradva,és mi lesz így velem,vénlány maradok.

Mégcsak be sem jött a pasi,sőt szerintem annyira én se neki,de úgy éreztem,hogy a csók az nem lenne ellenére.

Akkor jöttem rá tulajdonképpen én ezt nem is akarom,és csak a megfelelési kényszer miatt nem akarok egy pasit a nyakamra,csak mert ez az én koromban a normális.

Majd ha lesz valaki,aki őszintén közelít felém,nemcsak szexelni akar, mert ez a nagy átlag,és persze kölcsönös lesz,akkor majd elvesztem,de nem azt fogom nézni,hogy xy azt mondja erre hű de ciki...ez épp olyan valaki 30 évesen csinál érettségit...leszólják,közben köze hozzá senkinek...

Másik,én mindig őszintén megmondom,ha ismerkedek komoly szándékkal...ha bármi kialakul,milyen már hazugságra alapozni? 24/N

2023. máj. 20. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!