Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, rátok hogyan hatna, ha egy pasas ismerkedés közben elsírná magá a szépségetek láttán?
És a kérdésetekre közölné:
- A gondolat, hogy talán sosem sexelhetek egy ilyen gyönyörűséggel, marcangolja a szívemet!
Hogy lenne már ez szenvedélyes személyes, amikor futoszalagon méred a nőket?
"Egy ilyen gyonyoruséggel szexelni.
Ez onmagában feltételezi mikor árukat néz vki a polcon hogy na mennyi megannyi jo bula van nekem is kéne az egyik.
Tipikusan olyan hozzáállás mindegy melyik p.na csak legyen hamvas huszas végre az egyik.
Te azt se tudod mi az hogy érzelem.
Mert baromira nem ez.
Azért sírni ilyenért, elég beteg dolog.
Egyébként meg az érzelmek kimutatása nem azt jelenti, hogy elbőgi magát a szépségem láttán. Nem is ismer, mégis milyen érzelmei lehetnének irántam? Csupán megkívánt, ennyi.
A párom érzelmes férfi és többször láttam sírni, és volt, hogy a kapcsolatunk és az én jelenlétem az életemben hatotta meg. Amit te leírtál, az viszont szánalmas, nevetségesen színpadias és elég érzéketlen a nő felé.
25/N
Ez nem megható, hanem szánalmas és lúzer érzést kelt.. :(
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!