Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, rátok hogyan hatna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, rátok hogyan hatna, ha egy pasas ismerkedés közben elsírná magá a szépségetek láttán?

Figyelt kérdés

És a kérdésetekre közölné:

- A gondolat, hogy talán sosem sexelhetek egy ilyen gyönyörűséggel, marcangolja a szívemet!

nov. 8. 18:58
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Dehát ez sokkal szenvedélyesebb, mint mikor az alfacsávó csak levarrja a csajt flegma pofával. Egy férfi, aki elsírja magát, érezteti a nővel, hogy milyen sokra tartsa őt.
nov. 8. 19:20
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Hogy lenne már ez szenvedélyes személyes, amikor futoszalagon méred a nőket?

"Egy ilyen gyonyoruséggel szexelni.

Ez onmagában feltételezi mikor árukat néz vki a polcon hogy na mennyi megannyi jo bula van nekem is kéne az egyik.

nov. 8. 19:33
 13/23 anonim ***** válasza:
80%

Tipikusan olyan hozzáállás mindegy melyik p.na csak legyen hamvas huszas végre az egyik.

Te azt se tudod mi az hogy érzelem.

Mert baromira nem ez.

nov. 8. 19:35
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Az alfák sokkal magasabb eq val rendelkeznek mint az átlag és nem ilyen prolik. Pont azért sikeresek, mert erzelmileg rá tudnak hangolódni a nőkre. Nem a f.rkukkal nőznek.
nov. 8. 19:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Azért sírni ilyenért, elég beteg dolog.

Egyébként meg az érzelmek kimutatása nem azt jelenti, hogy elbőgi magát a szépségem láttán. Nem is ismer, mégis milyen érzelmei lehetnének irántam? Csupán megkívánt, ennyi.

nov. 8. 19:51
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Dzsézösz Krájszt! "Sokra tartsa..." Lol.
nov. 8. 20:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A párom érzelmes férfi és többször láttam sírni, és volt, hogy a kapcsolatunk és az én jelenlétem az életemben hatotta meg. Amit te leírtál, az viszont szánalmas, nevetségesen színpadias és elég érzéketlen a nő felé.

25/N

nov. 8. 21:14
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen viselkedés egyenlő a nulla önbizalommal.Szerinted akkor mennyire vonzó a nőknek?
nov. 8. 21:15
 19/23 anonim ***** válasza:

Ez nem megható, hanem szánalmas és lúzer érzést kelt.. :(

N

nov. 8. 22:11
 20/23 anonim ***** válasza:
.😅
nov. 8. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!