Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, rátok hogyan hatna, ha egy pasas ismerkedés közben elsírná magá a szépségetek láttán?
És a kérdésetekre közölné:
- A gondolat, hogy talán sosem sexelhetek egy ilyen gyönyörűséggel, marcangolja a szívemet!
Szánalmas lenne.
Olyan ugyan már volt hogy pl egy alfával nem akartam összejonni csak átfordult az egész macskaegér harcba, aztán rengeteget bozonyitott tett értem, és már ki is csinálta magát mire nagynehezen elkezdtem neki hinni, hogy jé tényleg vannak benne érzelmek is, és mire baromi nehezen de beadtam a derekam. Na ő elso szex után könnyekkel mondta hogy szeretlek szeretlek szeretlek.
És fura volt látni ezt egy "bitang erős" extrém helyes alfán ahogy nekem könnyezve vall szerelmet.
De a fenti a kerdésben, az teljesen olyan mintha mégcsak a nevem se tudná. Csak egy kb instamodellnek vélt nővel le akarna fekudni, es várja hogy ilyen vki megszánja. Semmiféle személyes bensőséges dolgot se tükrözne. Hogy én kellenék neki.
Bakker ha te annyi vagy csak hogy valami bűbáj macával d.gni akarsz, ott egy rakat pr.sti is neked, nem bőgni kell.
Teljesen más az ha egy pasinak pl az az egyetlen kiszemelt kell és senki más nem, és èrte mindent egylapra akár az életét is, mint az amirol te irsz, hogy a sok d.gni való gyönyörűből az egyiket megd.ghasd aki épp szóba állt veled.
Ez nem érzelem. Ez inkább vmi hányadék undorító f.rokgyűrű keresés csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!