Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lesz valaki csajozogep,na...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz valaki csajozogep,nagyon sikeres az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
ma 04:10
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Jó kérdés. De szerintem a válasz az mint minden másban. Gyakorolni kell és idővel kiaalakul. Meg jól kell kinézni.
ma 05:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Jól kell kinézni, ez az elsődleges.

Emelett fontos, hogy az ember alapvetően extrovertált személyiség legyen, szeresse a "zajt", a nyüzsgést, a többi ember társaságát és olyan helyeken forduljon meg ahol amúgy van is lehetőség ismerkedni, vannak nők és tud is pofázni (folyamatosan).

A másik dolog, hogy aki ha nem is néz ki olyan fantasztikusan, tehát mondjuk csak átlagos, úgy nőjjön fel, hogy érték e téren sikerek. Aki mondjuk 35-40 éve született annak még pont volt lehetősége a külsőségek ellenére is sikeresnek lenni, ha megvolt hozzá a szociális képessége és olyan közegben nőtt fel ahol ez természetes dolog volt. Az internet "utáni" világban viszont csak a külsőségek számítanak, aki ma sikeres az 99%-ban a külseje miatt az és nyilván mivel van sikeres a társkeresőkön így pozitív visszajelzéseket is kap bőven ez által ha esetleg a külseje már nem ragyog olyan fényesen akkor is tudni fogja hogy kinél mit kell mondani a siker érdekében.

Aztán fontos lehet az is hogy az ember ne legyen válogatós, minden mindegy alapon akinél van lehetősége ott próbálkozzon. Tehát minden mindegy alapon álljon a dologhoz és ne hosszú távra gondolkojon.

A legtöbb ilyen "csajozógép" egyébként kamuzik a sikereiről, úgysem ellenőrzi le soha senki a történetei, a "hódításai" valóságtartalmát.

Én legalábbis ezt figyeltem meg. Ismerek pár ilyen embert, viszont amikor mondjuk találkoztam az egyik érintett "áldozat" csajjal és rákérdeztem, hogy az ő esetében igaz-e mondjuk a csjozógép állításai kiderült, hogy rohadtul nem. Szóval akár egy kavarást, randizást is úgy állítanak be az ilyen emberek, hogy ők bizony megfektették az adott csajt...

Összefoglalva: jó külső, pofázás és kamuzás, korábbi sikerekből adódó önbizalom és pozitív visszacsatolás eredménye ha valaki nagyon sikeres az ismerkedésben. Valahogy a nőknek az nagyon imponál ha srác korábban más nőknél sikeres volt (vagy legalábbis ezt hazudja).

ma 06:07
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Ugy, hogy kiismeri a noi viselkedest es magas a libidoja, azaz nem csak szepsegkiralynokre all fel neki.
ma 06:15
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

A nőknek a határozottság a fontos. Tudd, hogy mit akarsz: őt.

Ez a kulcs. A többi már csak jó megjelenés, jó szociális skillek. Pénz nem kell.

ma 06:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok csajozógép, mégis tapadnak rám a csajok szóval valamennyire releváns lesz a válasz (gondolom).

Nem nézek ki kifejezetten jól, eléggé introvertált is vagyok, szóval szociálisan gyorsan lemerülök. Viszont akarva-akaratlanul flörtölök mindenkivel, vagy csak puffogtatom a poénokat. A nők meg mivel szeretnek nevetni mindig körülöttem nyüzsögnek. Na meg magabiztos vagyok, az is biztos sokat dob. Kollégiumban ezt ki is használtam, mindig volt kivel összefeküdni, aztán párkeresésnél sem volt nehéz dolgom (mondjuk sokaknak az lenne a nehéz hogy ha kb hárem szinten mennek mindig utána a nők akkor hűséges tudjon maradni, de nekem ezzel nem volt sosem gondom).

ma 06:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Kevés a vicces ember, én pl nem ezen a vonalon mozgok, a többi kb stimmel.
ma 06:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó társaság bókolós feltöltős jó nőnek érzed magad mellette, tőle.
ma 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!