Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert bunkón hajlamosak reagálni
Aki pedig nem, azt nem akarjuk esetlegesen se kellemetlen helyzetbe hozni
Szerintem ez manapság eléggé megváltozott.
Elég sok rossz dolgot lehet hallani, szóval sokan szerintem jóval óvatosabbak már ilyen téren és ezért reagál sok nő nem túl kedvesen.
Szerintem is felejtős a vadidegenek leszólogatása ismerkedési szándékkal. Számomra mindig is rém ijesztő volt, amikor csak úgy leszólogattak faszik az utcán, főleg ha nem értettek a szép szóból és idegesek, akaratosak lettek.
Sokan sajnos nem értenek az udvarias visszautasításból és elkezdenek erőszakosan nyomulni, ezért választják a nők inkább egyből a határozott, agresszívebb reakciót. Nem lehet tudni, hogy ki ért a kedves visszautasításból és ki kap tőle vérszemet.
Mert befigyel a személyiség-, önrendelkezési jog, a yardok ma már hamar kiszállnak, esetleg megjelenik az egyed "épp aktuális párom"-ja.
Több joga van ma egy átlagembernek, mint kötelessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!