Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idegen nőt miért nem mernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegen nőt miért nem mernek sokan leszólítani?

Figyelt kérdés

nov. 7. 22:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
47%

Ha ismerkedni szeretnél és meglátsz valakit aki megfog, az nem rászorultság, bár ahogy vesszük.

De te honnan veszed hogy csak a külsőm lesz a mérvadó, hát ahogy kinyitoma számat, ahogy látja a mozgásomat, miközben felemelem a sört, ahogy tartom a szemkontaktust, mosolygok stb. Egyik sem pusztán külső, hanem mindegyik egyfajta viselkedés.

És ha 20 másodpercnél többet tudunk beszélgetni már megismerte a belsőmet is, valamilyen szinten.

nov. 8. 12:59
 22/61 anonim ***** válasza:
81%
Összetett kérdés. Szerintem a szituációtól függ. Helyszín, időpont, nő társasága, férfi társasága, életkoruk?
nov. 8. 13:25
 23/61 anonim ***** válasza:
82%
21, én az utcán ismerkedős dologról beszéltem. Vagy ha te is és sör van a dologban akkor remélem ez csak vicc. :D Gondolom aki már az utcán próbálkozik az túl van a szórakozóhelyes ismerkedéseken.
nov. 8. 16:10
 24/61 anonim ***** válasza:
81%
óó :D azt hittem az én sztorimra reagáltál. Az szórakozóhelyes volt. De amúgy utcán ugyanez. nem csak a külső van, hanem nagyon sok minden. Ha valakinek először átlagos a külseje, de nagy magabiztossággal beszél, már is fordul a helyzet.
nov. 8. 16:14
 25/61 anonim ***** válasza:
97%
Önbizalom hiàny ill ma màr minden is zaklatás
nov. 9. 20:01
 26/61 mikeXxX ***** válasza:
85%
A legtöbben beszariak de én csak abban az esetben teszem ezt ha elég erős jelet küld az adott nő és szabad is vagyok lett is ebből több éves kapcsolatom. Random nem repülök rá minden nőre pedig van néha olyan akivel szívesen ismerkednék 😏! 45f
nov. 10. 07:19
 27/61 anonim ***** válasza:
50%
Azért, mert nem tudom melyik bolygóról jött. Lehet, hogy meg akar majd enni. :D
nov. 10. 12:30
 28/61 anonim ***** válasza:
42%

"Idegen nőt miért nem mernek sokan leszólítani?"

Te mikben vagy? Nem itt élsz a Föld nevű bolygón? 🤣

49/F

nov. 10. 14:13
 29/61 anonim ***** válasza:
64%
Mert nem elég tökösek. Tisztelem azokat a pasikat, akik manapság oda mernek jönni és megszólítani. Lehet visszautasítás lesz a vége, de legalább megpróbálta.
nov. 10. 19:08
 30/61 anonim ***** válasza:
85%

Régebben szerintem semlegesen elhajtották a férfiembert ha nem volt még a szimpátia, manapság már esélyesebb, hogy durván negatívan fogadják, ha megpróbálod megszólítani őket.

A nők nagy része szerintem tart attól, hogy valami őrült akarja így zaklatni és reflexből hárít. Egy másik részük az egója miatt ordenáré módon megalázza a próbálkozót, hacsak nem top ligás az illető.

Innentől kezdve az esélyek eléggé gyatrák, a sok "takarodj" és "mit képzelsz magadról te sz.rdarab" kategórájú reakció után kétszer meggondolják, hogy próbálkozzanak.

nov. 17. 23:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!