Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból miért nem hihető férfiről hogy nem "NEM TUD" hanem "NEM AKAR" lakást venni(még)?

Figyelt kérdés

nov. 7. 13:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen hihető. Azért nem hiszik el, mert az is ezt mondaná, aki akar, de nem tud venni a lakást. Mint amikor a róka mondja, hogy savanyú a szőlő, nem is kell.
nov. 7. 15:41
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Nem hihető . Olcsó János magyarázkodása
nov. 7. 16:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Elhiszem. És?
nov. 7. 17:04
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

14:25 "Én 200k-ért bérlek (párommal felezve szóval igazából 100k)"

Férfiként mindig nekem kellett fizetnem a teljes bérleti díjat, hiába éltünk ketten... 37F

nov. 7. 17:09
 15/19 anonim ***** válasza:
14, ez hogy jön ide?
nov. 7. 17:44
 16/19 anonim ***** válasza:
17:44 A 14:25-ös válasz alapján. Egy férfinek sok esetben úgy kell számolnia, hogy a teljes bérleti díjat neki kell kifizetni, nem számíthat, csak saját magára. Így módosulhat az albérleti díj vagy a Hitel éri meg jobban számolás.
nov. 7. 17:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Másik oldalról a Kérdező esetén nem kérheti el egy férfi a bérleti díj felét, összeköltözés esetén sem, ugyanis, "lenne lakást venni is pénzed" esete áll fenn.
nov. 7. 17:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem hihető, amennyiben a magyarázat hihető rá (van az az eset ellenben, amikor egyértelmű, hogy a pénz az oka, mert olyan nyakatekert és annyira görcsösen magyarázkodó az illető) - pl. hogy nem talált olyan lakást, ami ilyen meg olyan okból megfelelő (láttam, amikor szüleim kerestek új lakást, hogy mennyire nehezen lehetett találni nagyobb alapterületű lakást jó tömegközlekedésű budapesti kerületben, ahol jó az alaprajz, van list és nem kell egy vagyont költenu a felújításra), vagy többet szeretne spórolni egy jobb lakásra, vagy kivár, mert szerinte 1-2 év múlva jobbak lesznek az ingatlanpiaci viszonyok.

Ill. van az az eset is, amikor elhiszem, hogy ő nem akar, de olyan okból, ami engem taszít (ilyenek, hogy "de most anyukám még főz rám" meg "egyedül félek otthon").

nov. 8. 10:30
 19/19 anonim ***** válasza:
A magyar 60%-a legalabb nem tud lakast sem venni..180-500 ezres fizukbol lehetetlen..
nov. 8. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!