Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból nem hihető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból nem hihető hogy egy férfinek azért nincs lakása mert nem akar venni csak bérelni?

Figyelt kérdés

2023. nov. 17. 22:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
12%
de hihető, mondjuk a csajok szeretik a biztonságot ezért nagy előny az ingatlan vagyon
2023. nov. 17. 22:59
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Hihető, miért ne lenne hihető? Csak épp elfogadni nem tudják és mennek a következőre, hátha ott már van lakás
2023. nov. 17. 23:16
 3/20 anonim ***** válasza:
14%
Nem hihető. Csóró ambíció nélküli lúzer aki kifogásokat gyárt hogy miért nem képes megugrani a rajtengedélyt.
2023. nov. 17. 23:17
 4/20 anonim ***** válasza:
33%
Hihető, csak fura.
2023. nov. 18. 01:25
 5/20 anonim ***** válasza:
41%

Teljesen igaza van aki így tesz!

Én is pont így vagyok, nagyívből teszek a lakásvásárlásra mert röghöz köt, méghozzá egy ilyen undorító röghöz. Évekkel ezelőtt eldöntöttem hogy ebben a nyomorult szégyenteljes csicskaországban én ingatlan vagyont nem veszek!

Úgyhogy amíg itt élek, marad a bérlet. Amit öröklök azt is eladom mielőbb, szabadulni innen fontosabb

2023. nov. 18. 05:03
 6/20 anonim ***** válasza:
48%

Nem hihető! Az albérletre fizetsz, de sosem lesz a tiéd, mig a lakas hitellel igen.

Lsd 6.os! Kifogas. Es szar kifogas. Amikor kimentem kulfoldre, az albérlőm fizette a hitelemet!

2023. nov. 18. 06:50
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hihető, és nincs benne fura. Mikor összejöttünk, barátom Bp belvárosban élt, ott bérelt lakást. Pár éve már a férjem, és tudtunk volna venni (ő mérnök, én közgazdász vagyok, két jó fizetés). Mégsem vettünk, most meg a világ másik felén élünk, szintén bérelt lakás. Nincs ebben semmi, csak úgy kell állni mindig, hogy tudj bérelni. (Majd ha megállapodunk valahol, akkor lehet, veszünk valahol sajátot, addig nem ez lesz a prioritás.)
2023. nov. 18. 07:15
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hihető, ha van annyi pénze, hogy tudna lakást venni.
2023. nov. 18. 07:23
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és nekem is jó az albi, pedig tudnék venni lakást ha annyira akarnék.

Miért ne lenne hihető. Itt magyarba vannak megveszve evvel a saját lakás témával.

2023. nov. 18. 08:08
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hihető de pont nincs vele dolgom miért dönt így.
2023. nov. 18. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!