Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból csóró egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból csóró egy férfi aki kirándulni akar?

Figyelt kérdés

Hogy így ússza meg az étterembe meghívást vagy az igazi programokat a nővel. Azért akárhogy is ez a túrázás a pénztelen emberek sportja, mármint persze divat lett pénzesek közt is hogy megállnak kocsival egy szép helyen, de a gyaloglás hegyekben erdőkben a szegények szórakozása.

De azért az szánalmas hogy egy férfi ezzel akarja megúszni az ismerkedést, ez pont ugyanaz mint aki csak sétálgatni akar meg parkban üldögélni a spar budge kólával.

2023. ápr. 23. 11:40
A kérdező szavazást indított:
azonnal letiltom ha csak meglátom hobbijai közt a túrázást
igazi férfiak nem túráznak
ez csövesek szórakozása
ha nem csak túrázni akar akkor oké
legyen mindenből egy kicsi, túrázásból is
én is szeretem túrázást, jó közös alap
ha szereti természetet az férfias dolog és szép a lelke
54 szavazat
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy azert akar turazni, hogy megussza a koltsegeket? Azert a turazas sem feltetlenul a csorok sportja, mert be kell ruhazni minimum egy jobb turabakancsba, plusz el kell jutni a helyszinre. Ha szebb helyekre akarsz menni, nem.mindig csak a kornyekre, akkor az maris tetemes utazasi es szallas koltseg.
2023. ápr. 23. 11:52
 2/42 anonim ***** válasza:
58%

Ha első randin akart sétálgatni az illető, mindig offoltam.

Túrázni se mennék.

Legfeljebb, ha már egy ideje együtt vagyunk.

Igen egyébként, megúszás szaga volt mindig, de mikor mondtam, hogy köszi nem, akkor ki is bukott rendre, hogy “mert aranyásó vaaagy!!”, úgyhogy tudtam, jól döntöttem, hogy offoltam egy csóró kis görcsöt.

2023. ápr. 23. 11:56
 3/42 A kérdező kommentje:

# 1

értem hogy ha van pénzed akkor a világ minden pénzét el lehet költeni túracuccokra.

De csak egyik volt osztálytársamból indulok ki gimiben, szegények iszonyú csórók voltak(értsd: amíg osztálytársak voltunk náluk 3 évig ki volt kapcsolva a villany) a srácnak semmilye nem volt, sehová nem mentek, mondta hogy ő mindig túrázni ment a város melletti dombvidékre teával és zsíroskenyérrel. Ez volt az egyetlen szórakozása.

2023. ápr. 23. 11:57
 4/42 anonim ***** válasza:
91%

Szeretek túrázni, ahogyan a párom is: az egyik első közös randink is egy közös kirándulás volt a Monte Acuto-nál (Olaszország), igaz, az csak egy három órás körtúra volt és a 800 métert se érte el a legmagasabb pont. Azóta már sokkal nagyobb túrákat tettünk sokkal nehezebb terepeken.

Számomra mindig is vonzó volt, ha egy férfi szeret a természetben lenni és felfedezni azt (ezt részben a neveltetésemnek köszönhetem), egyáltalán nem érzem, hogy ez egy "megúszós" vagy "csóró" hobbi lenne, épp ellenkezőleg. Ezerszer inkább a túrázás, mint egy snassz éttermes randi.

2023. ápr. 23. 12:02
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
A két dolgot nem kötöm össze fejben, inkább csak arra gondolok, hogy nem illünk össze, mert amíg nem kötelező, addig nem megyek túrázni.
2023. ápr. 23. 12:06
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Elso randira fixen nem mennek turazni, setalgatni se biztos, de varoson belul esetleg, Fuveszkert vagy valami, ilyen szebb helyek, ahol vannak masok is ES utkozben be lehet ulni egy kavera vagy valami, az oke. Kirandulni mindig kapcsolaton belul jarkaltunk mar, altalaban baratokkal egyutt.
2023. ápr. 23. 12:07
 7/42 anonim ***** válasza:
70%
Épp múlt hétvégén voltam egy hölggyel, akit itt ismertem meg. Jól éreztük magunkat, nem mindenkit vonzanak az éttermek.
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek túrázni, természetben lenni. De első alkalommal minden esetben nyilvános helyre mentem csak. Egy kávé árába senki nem fog belehalni, de egyébként nekem egyáltalán nem lenne gond, ha magamnak fizetném (csak senki se engedte). Utána esetleg egy séta a városban, igazából a beszélgetés a lényeg. De idegennel nem fogok egy erdő közepére bemászni. De később nagyon jó program, mi is rendesen megyünk, testmozgás, kikapcsolódás.
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Első randira nem mennék kirándulni, túrázni. Nem azért, mert bármi bajom lenne a dologgal, hanem a legelején még biztonságosabbnak és kényelmesebbnek érzem, ha mások is vannak körülöttünk. Ilyenkor se várok el egy drága éttermezést (teljesen érdektelennek és feleslegesnek tartom), csak azt, hogy érdemben tudjunk együtt lenni és figyelni a másikra. A jelenlegi párommal az első randink egy kávézás volt, aztán kiültünk a közeli parkba beszélgetni, majd elkísértem egy könyvesboltba átvenni a rendelését (ez már nem a randi része volt, csak jól éreztük magunkat, így hát elkísértem).

A párommal mindketten nagyon szeretünk túrázni és hegyet mászni. Három éve vagyunk együtt, azóta számtalanszor számtalan országban jártuk az erdőt és a hegyeket és sose éreztem ezeket a kalandjainkat olcsónak vagy "megúszósnak". A legjobb közös emlékeink jelentős része ezekhez a természetjárásokhoz köthetőek.

Nagyon jó és érdekes, értékes dolog a túrázás, csak nem az első néhány randihoz illő dolog.

26/N

2023. ápr. 23. 12:13
 10/42 anonim ***** válasza:
25%
Isten ments az ilyen nőtől mint te kérdező. 🤣 Már a mögött is az ember pénzügyi hátterét kutatja, hogy mit szeret csinálni. Ekkora aranyásó szutykot XD
2023. ápr. 23. 12:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!