Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Női szempontból csóró egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból csóró egy férfi aki kirándulni akar?

Figyelt kérdés

Hogy így ússza meg az étterembe meghívást vagy az igazi programokat a nővel. Azért akárhogy is ez a túrázás a pénztelen emberek sportja, mármint persze divat lett pénzesek közt is hogy megállnak kocsival egy szép helyen, de a gyaloglás hegyekben erdőkben a szegények szórakozása.

De azért az szánalmas hogy egy férfi ezzel akarja megúszni az ismerkedést, ez pont ugyanaz mint aki csak sétálgatni akar meg parkban üldögélni a spar budge kólával.

2023. ápr. 23. 11:40
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
41%
10 a tipikus csóró, aki még a nőket szutykozza le, miközben ő a ciki. Kerülje minden normális nő😂
2023. ápr. 23. 12:38
 12/42 anonim ***** válasza:
84%
Jézus ....már ez is probléma ha az ember kirándulni akar/szeret? Már ez is ciki és csórónak való? Hát tudod mit kérdező én is nő vagyok és én szeretek kirándulni túrázni hegyekben vagy akárhol ami természet. Nem rohadtul nem olcsó mulatság pl egy olyan helyre elkocsikázni akár az ország másik végére mert az a hely érdekel. Plusz ha mi barátommal kirándulunk túrázunk utána beülünk valahova kajálni nem szendvicseket viszünk és ott eszünk valahol. Aki meg visz hát vigyen. De szerintem te el vagy tévedve.
2023. ápr. 23. 12:48
 13/42 anonim ***** válasza:
88%

Emberek, tudjátok, hogy a kérdező nem nő, ugye?

Csak egy szokásos incel, amelyik itt éli az életét.

2023. ápr. 23. 12:59
 14/42 anonim ***** válasza:
96%
A túrázás baromira nem a szegények sportja. Hacsak nem csúfolunk túrának egy sétát a Bükkben.
2023. ápr. 23. 13:22
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha mar hegyekbe mesz, ahhoz komolyabb felszereles is kell, mint a zsiroskenyer, tea. Setalgatni a kornyeken meg nem egyenlo a turazassal.
2023. ápr. 23. 13:27
 16/42 A kérdező kommentje:

# 16

hát nem tudom én is voltam ,de én felvettem a Bükkbe egy régi sportcipőmet aztán annyi meg farmerban voltam.

Nem a Mount Evereset-ről beszélek, na oda kell pénz, de milyen komoly felszerelés kell ahhoz hogy Budán kimenj a hegyekbe hagyjuk már.

2023. ápr. 23. 13:30
 17/42 anonim ***** válasza:
30%
Na meg azt vegyük hozzá, hogy rendszeresen röhögik ki az embereket, akik autóval mennek a Normafához, aztán ott sétafikálnak. Az aztán túra.
2023. ápr. 23. 13:34
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha jó az idő és úgy hív el, akkor nekem ugyanolyan ideális randi, mintha beülnénk valahova egy kávéra.

De aki a p*csahidegben akar sétáltatni meg a legszarabb időben, mert az az elcseszett kép él a fejében, hogy így méri fel, hogy golddigger vagyok és meg akarom hívatni vagy sem, az mehet a jó édes anyjába, én meg megyek és veszek magamnak egy forrócsokit nélküle :D

2023. ápr. 23. 13:35
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

17

Séta nem egyenlő túra. Vágod? :)))

2023. ápr. 23. 13:49
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen túrázom nőként mind a párommal, mind a családommal, és qrvára nem vagyunk csórók. Már a parfümös polcom nagyobb értékű vszeg, mint a kocsid (ha van). :D

Szeretek étterembe is járni, és igen, akkora ótvaros pitsa vagyok, hogy pl. a Starbucks-ot is szeretem!

Ahhoz szerinted csórónak kell lenni, hogy valaki szeresse a természetet, a kilátást, és élvezze, hogy kicsit megdolgoztatja a testét? Nincs jobb a kellemes fáradtságnál, amikor már bebambulok a hazaúton, aztán meg otthon kajálok egy jót.

Megjegyzem, hogy randizós időszakban nem mennék túrázni senkivel, pláne nem nyáron.

2023. ápr. 23. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!