Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból csóró egy férfi aki kirándulni akar?
Hogy így ússza meg az étterembe meghívást vagy az igazi programokat a nővel. Azért akárhogy is ez a túrázás a pénztelen emberek sportja, mármint persze divat lett pénzesek közt is hogy megállnak kocsival egy szép helyen, de a gyaloglás hegyekben erdőkben a szegények szórakozása.
De azért az szánalmas hogy egy férfi ezzel akarja megúszni az ismerkedést, ez pont ugyanaz mint aki csak sétálgatni akar meg parkban üldögélni a spar budge kólával.
Emberek, tudjátok, hogy a kérdező nem nő, ugye?
Csak egy szokásos incel, amelyik itt éli az életét.
# 16
hát nem tudom én is voltam ,de én felvettem a Bükkbe egy régi sportcipőmet aztán annyi meg farmerban voltam.
Nem a Mount Evereset-ről beszélek, na oda kell pénz, de milyen komoly felszerelés kell ahhoz hogy Budán kimenj a hegyekbe hagyjuk már.
Nem. Ha jó az idő és úgy hív el, akkor nekem ugyanolyan ideális randi, mintha beülnénk valahova egy kávéra.
De aki a p*csahidegben akar sétáltatni meg a legszarabb időben, mert az az elcseszett kép él a fejében, hogy így méri fel, hogy golddigger vagyok és meg akarom hívatni vagy sem, az mehet a jó édes anyjába, én meg megyek és veszek magamnak egy forrócsokit nélküle :D
17
Séta nem egyenlő túra. Vágod? :)))
Rendszeresen túrázom nőként mind a párommal, mind a családommal, és qrvára nem vagyunk csórók. Már a parfümös polcom nagyobb értékű vszeg, mint a kocsid (ha van). :D
Szeretek étterembe is járni, és igen, akkora ótvaros pitsa vagyok, hogy pl. a Starbucks-ot is szeretem!
Ahhoz szerinted csórónak kell lenni, hogy valaki szeresse a természetet, a kilátást, és élvezze, hogy kicsit megdolgoztatja a testét? Nincs jobb a kellemes fáradtságnál, amikor már bebambulok a hazaúton, aztán meg otthon kajálok egy jót.
Megjegyzem, hogy randizós időszakban nem mennék túrázni senkivel, pláne nem nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!