Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból 40-es férfi aki még nem volt házas és gyerekei sincsenek, az pozitív vagy inkább gyanús?
Az exemnek 39 évesen 2 menyasszonya volt, de nulla házasság és gyerek, pedig régóta vágyott rá.
Pár hét járás után rájöttem, miért. Mert az elvárásai az egekben, csak feleannyit nem tud nyújtani a nőnek. Szóval ja, ez red flag.
# 2
:D
5
Ohh, te nem szereted a szüzeket tehát:DDD Akkor válasszad a k_rvát:DDD
Alapvetően nem intő jel nekem, de azért nem mindegy, hogy ez milyen körülményekkel párosul.
Gyanús akkor, ha:
- rengeteg 1-2 hetes, hónapos kapcsolata volt előtte, szórakozgatott, végigk...ta az egész várost
- hogy hogy, hogy hogy nem, min az x számú exe hülye, ő meg tökéletes és megvezették
- elég nyilvánvaló, hogy miért nem volt eddig házassága / tartós kapcslata (pl. nőgyűlölő, anyuci pici fia, igénytelen-ápolatlan, bunkó, durván szociális fóbiás, "víz büdzsével pezsgőt követel" - azaz magához képest csak a sokkal szebb, sokkal igényesebb, sokkal jobban kereső stb. nő kell neki...)
- azért nem volt házas, mert nem akar házasságot (ez más nőnek lehet, hogy oké, nekem nem, mert nekem fontos a házasság) - akkor meg kifejezetten itő jel, ha lehet tudni, hogy az előző barátnők akartak házasságot, ő meg kummantott / hülyítette őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!