Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból 40-es férfi aki még nem volt házas és gyerekei sincsenek, az pozitív vagy inkább gyanús?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 14:01
11/14 anonim válasza:
Ha volt (több) tartós kapcsolata (minimum pár éves), akkor még pozitív is lehet, de ha ennyi sem volt, akkor az erősen gyanús.
12/14 anonim válasza:
Semmi baj sincs vele, amennyiben volt, voltak hosszabb értékelhető kapcsolatai. Ha nem, akkor nekem az örök agglegény típus nem kell. Az már olyan megrögzötten magányra van ítélve hogy semmit nem tudna nyújtani nekem semmilyen téren.
13/14 anonim válasza:
Alapvetően szerintem nem gyanús. Párom 41 éves és nem volt házas, nincsenek gyerekei. Ha mondjuk szakítanánk, akkor úgy állna, hogy volt egy 6 éves, egy 7 éves komoly párkapcsolata, meg asszem két-három rövidebb, de az sem alkalmi. Nem hiszem, hogy ezek miatt hátrányból indulna. Sőt, előny is lenne egy 30-as nőnek, hogy talált valakit, akinél nem kell pót anyukát játszania a gyerekeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!