Melyik csapat (ok) lesz (nek) szerintetek a világbajnokság meglepetése mind pozitív és negatív szempontból?
Nálam Portugália, Kolombia, Belgium utóbbi kettő a "sötét ló" akik elérgetnek szép eredményt, Hazardéknaknem örülnék "franciáknak" sem. Így van olaszok hollandok nélkül nincs izgalmas torna, Wales-et sajnálom nincs vb-n. Lengyelekre kíváncsi leszek drukkolok nekik nagyon, Szenegál is erős.
Németek szerintem elődöntőig mennek, angolok nyolcig.
Urugay épp nem olyan erős mint négy éve, azért még bennük is szikra, horvátokban is, szerintem nem mennek messzire.
Braziloktól, spanyoloktól várok sokat. Argentína erős elöl, hátul gyenge, ettől még elérhet szép eredményt, hát négybe esetleg bemennek, aztán ki tudja..
A belgákat nem nevezném sötét lónak, a keretük alapján jelenleg a világ talán 2.-3. legjobb csapata.
Ami a helyzetet megnehezíti, hogy van stabil 4-5 csapat, amelyik esélyes a végső győzelemre, és ezután van legalább 7-8 csapat akik elképesztően erősek (bár győzelemre nincs reális esélyük):
-Lengyelország
-Kolumbia
-Szerbia
-Horvátország
-Szenegál
-Svájc
És talán még Dánia is. Igazából közülük még bárki bejuthat akár legjobb 4-be is, ha a nagyok kiütik egymást, vagy páran botlanak.
Van eközött a kettő között is egy szint, szerintem ez Uruguay és Portugália, győzelemre nincs esélyük de elődöntő kinézhet nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!