Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ti is "tűkön ülve" várjátok...

Ti is "tűkön ülve" várjátok már a foci vébét?

Figyelt kérdés

- kinek fogtok szurkolni?

- szerintetek ki lesz a világbajnok?

2018. jún. 6. 12:30
 1/6 Frady Endre válasza:

- Igazából az egyenes kieséses szakaszt várom, mert addig rengeteg alacsony színvonalú, unalmas meccs lesz. Onnantól kezdődik majd az igazi vébé.

- Messi miatt Argentínának, Iniesta miatt pedig Spanyolországnak szurkolok, hátha egyikük megkapja az Aranylabdát. Ideális számomra az lenne, ha Messi világbajnok, Iniesta pedig jól megérdemelt aranylabdás lenne.

- Ki lesz a világbajnok? A brazil, argentin, spanyol trió valamelyike.

2018. jún. 6. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Az talán túlzás, hogy tűkön ülve, de várom. A világbajnok meg szerintem, Németország, vagy Brazília lesz, bár az argentínokon sem lepődnék meg. Tudom, hogy mostanában, kicsit sem meggyőzőek, de mégis...
2018. jún. 6. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hoz lázba. A fociban a válogatott meccseket annyira félvállról veszik, hogy nekem ezzel elveszik az egész varázsa. Az ideibe bele sem nézek. Nem pazarlom az időm erre a nyűglődésre, mert látszik minden focista arcán hogy ez csak púp a hátára meg vigyáznak nehogy lesérüljenek mert nekik csak a klub meccsek számítanak.
2018. jún. 6. 18:51
 4/6 Ipari Vagány válasza:
Én már várom, mert csak az eb-t és vb-t nézem, bajnokság, bajnokok ligája rég nem érdekel. Én viszont pont a csoportmérkőzéseket kedvelem, mert olyan válogatottakat láthat az ember, és olyan párosításokat, amik vb-n kívül nagyon ritkán (vagy soha nem) fordulhatnak elő, pl. Egyiptom-Uruguay, Panama-Tunézia, Japán-Szenegál, Nigéria-Peru. Nekem ez adja a vb savát-borsát, no meg ha egy "kis" csapat pontot vesz el nagy csapattól, vagy legyőzi, netán tovább jut a csoportból. Ezek a kicsik meg olykor hihetetlen lelkesedéssel tudnak játszani. Egyenes kiesés sokszor rettentő unalmas, mert csak óvatoskodnak a csapatok, hátha a hosszabbításban beakad egy labda, vagy mázlijuk lesz a büntetőknél...
2018. jún. 6. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Hármasnak üzenem nagyon nem ért a focihoz!!!!
2018. jún. 8. 16:44
 6/6 anonim válasza:
Én a fekete-afrikai országoknak szoktam drukkolni minden évben, idén sajnos csak két ilyen csapat van, Szenegál és Nigéria, ráadásul a csoportjuk sem a leggyengébb, így nem lesz könnyű dolguk ha tovább akarnak menni, de én bízok benne. Egyiptomra is kíváncsi vagyok Salah miatt (már ha részt vesz, nagyon bízom benne) Japánnak is szorítok, de sajnos valószínűleg az itt felsorolt országok nem sokáig fognak jutni, csoda lesz, ha a csoportkört túlélik. Egy fokkal "biztosabb" pont nekem Németország, és Franciaország, a nagyok közül őket kedvelem. A franciáknak van talán a legerősebb keretük, de a németeknek van a legjobb csapatuk. Brazília is tele van sztárokkal, Firmino, Neymar, Casemiro, stb, de ők mint csapat, képesek teljesen széthullani 1-1 fontosabb meccsen. Argentínát mindig megveri Németország :) Meg amúgy morálisan sincs toppont az a válogatott, folyton balhéznak a játékosok, és többször is le akarta mondani a válogatottságot Messi is, Di Maria, is, Aguero is, tehát valami ott nincs rendben. A legnagyobb esélyesek talán Spanyolország, Németország, és Franciaország. Utánuk jönnek a brazilok, az argentinok, a belgák, az angolok, és talán még Portugáliának is lehet némi esélye.
2018. jún. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!