Felvizők! Várjátok már a 23-át? Tűkön ülök, nem tudom ti hogy vagytok vele! Ki jön Szegedre tanulni?
Figyelt kérdés
SZTE, Szeged, Egyetem, Továbbtanulás, Felsőoktatás2015. júl. 19. 12:49
1/15 anonim válasza:
Én ugyan nem Szegedre megyek, de tűkön ülni, tűkön ülök, főleg azért, mert már vasárnap van, de nem dolgozták fel a dokumentumaim egy részét, holott már több, mint egy hónapja beküldtem...
2/15 anonim válasza:
Nekem csak formaiság, mert bőven meg lesz a pontom szóval én nem izgulok :)
3/15 anonim válasza:
Jó kis drukk előtte. Én már túlvagyok rajta, de emlékszem h izgultam. Sok sikert mindenkinek! Egyébként várom, mert több barátom is most megy tovább.
4/15 anonim válasza:
360 pont SZTE mérnökinfó ... hát reméljük :D
5/15 anonim válasza:
várom, mert mégis csak az a hivatalos és szeretném már látni leírva, hogy felvettek :)
de amúgy szerencsére bőven megvan a pontom, így semmi esély, hogy ne vegyenek fel
de attól még várom :D
én Győrbe megyek
6/15 anonim válasza:
Igaz én már 1 éve SZTE-s vagyok, mérnökinfó, de kérdést látva gondoltam, leírom, hogy legjobb döntést hoztátok, hogy hozzánk jöttök! Legjobb egyetem, király város! Hajrá
7/15 anonim válasza:
Nem izgulok, bőven megvan a pontom az elmúlt évek ponthatáraihoz képest.
Kicsit várom, mert jó lenne megtudni hivatalosan.
:)
Pesti vagyok, maradok pesten.
8/15 anonim válasza:
Izgulok mert álmaim egyeteme az SZTE és eléggé kétes hogy felvesznek e :D bár a tavalyi pontokkal felvettek volna.. úgyhogy nem vagy egyedül, kitartást csütörtök 20:00-ig :D
9/15 anonim válasza:
Én is a 8-as hozzászólóval vagyok hasonló helyzetben, Szegeden az ÁOK-ot és FOK-ot jelöltem meg, 412 pontom van, tavaly bejutottam volna mind 2-re de az idén sajnos nem biztos... de reméljük a legjobbakat, én is szurkolok mindenkinek! :)
10/15 anonim válasza:
izgulok. Ötvennel több van a tavalyi ponthatárnál, 22-vel kevesebb a tavaly előttinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!