Várjátok az egyetemet? Most érettségizettek, vagy régebben, de most felvételizők? Hova jelentkeztetek, mennyi pontotok lesz?
Figyelt kérdés
De legfőképpen várjátok?Mentek gólyatáborba?
(Tudom még nincs hivatlos eredmény, de gondolom a pontszámból már sokan sejtik, hogy hova jut be)
2015. júl. 2. 15:04
1/5 anonim válasza:
Ja ja ja, már alig várom. :D Idén érettségiztem, és nagyon úgy néz ki, hogy az EKF-re megyek, 400 ponttal, mozgóképkultúra szakra. Gólyatáborba meg mindenképp menni kell, ki nem hagynám. :)
2/5 A kérdező kommentje:
én nem megyek gólyatáborba. nem is tudom, hogy várom -e az egyetemet.egyrészt érdekel, hogy milyen lesz, de félek is tőle, hogy nem bírnám vagy nem lesznek barátaim stb
2015. júl. 2. 15:38
3/5 anonim válasza:
OE-Kandóra, nyelvvizsgám még nincs így csak 344 pontom lesz. Pár éve érettségiztem, idén csak ismétlőt tettem, eléggé várom már, valószínű megyek gólyatáborba is.
4/5 anonim válasza:
Én szeptemberben kezdtem az egyetemet, de menet közben meggondoltam magamat és átjelentkeztem egy másik egyetem másik szakára.
Eléggé várom, most végre egy kicsit eltávolodok az általam ismert környéktől. A gólyatábort meg ki nem hagynám :D
Amúgy ELTE és 388 pont.
5/5 anonim válasza:
Én a Petőbe jelentkeztem konduktor szakra. Valószínűleg elég is lesz rá a 425 pontom. Gólyatáborba biztosan nem megyek, mert hatalmas kiadás, főleg úgy, hogy 350km-re lakok az egyetemtől, így nekem a lakhatást is meg kellesz oldani, másrészt nem igazán vagyok bulizós fajta. Magát az egyetemet nagyon várom, leginkább a gyakorlatok miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!