Várjátok már a futball világbajnokságot? és kinek szurkoltok?
Figyelt kérdés
Én már nagyon és remélem, hogy sikerül megnyerni Németországnak 1990 után először. Azért szurkolok nekik mert részben német vagyok, és még nem élhettem meg, hogy felállunk a világ csúcsára mivel csak 20 vagyok. :) http://www.youtube.com/watch?v=fd6uqh_XrO4 kis ízelítő :D2014. máj. 11. 22:24
1/28 anonim válasza:
Én a Belgáknak egész jó kis keretük lett bár nem hiszem hogy van esélyük nyerni.
2/28 A kérdező kommentje:
igen sokat fejlődtek, de szerintem se elég jók még. talán 4 év múlva beérnek a fiatalok is :)
2014. máj. 11. 22:35
3/28 A kérdező kommentje:
én úgy érzem, hogy most jött el a németek ideje.
2014. máj. 11. 22:39
4/28 anonim válasza:
Németekben nem hiszek mindig elbasszák sztem megint valami Holland-Spanyol döntő.
5/28 anonim válasza:
Bosnyákok, mivel fradista vagyok és remélhetőleg megy a Besic.
6/28 A kérdező kommentje:
de most beértek a fiatalok. nagyon jó ez a generáció
2014. máj. 11. 22:47
7/28 anonim válasza:
Tény hogy nem rosszak de azért még most se annyire erősek a Spanyolok,Hollandok,Brazilok feltudják venni a versenyt.
8/28 A kérdező kommentje:
a spanyolok leszállóban vannak, a brazilok csapata se olyan erős mint volt annó pl 2002 ben, nincsenek igazi egyéniségeik, a hollandok pedig verhetőek.. gyenge a védelmük, a kapus se valami világklasszis. a németeknek minden posztra van 2 klasszisuk legalább
2014. máj. 11. 22:51
9/28 anonim válasza:
Azért ez erős mert kapus posztra ha kidől Neuer vége és a védelmük se világklasszis gárda egyedül a kp az amiben szinte mindent vernek.
10/28 A kérdező kommentje:
Weidenfeller is ott van, szóval nagy gáz nem lenne ha kidőlne Neuer, meg lehet,hogy nem a világ legjobb védelme de csapatként kiváló
2014. máj. 11. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!