Várjátok már a futball világbajnokságot? és kinek
szurkoltok?
Figyelt kérdés
Én már nagyon és remélem, hogy sikerül megnyerni Németországnak 1990 után először. Azért szurkolok nekik mert részben német vagyok, és még nem élhettem meg, hogy felállunk a világ csúcsára mivel csak 20 vagyok. :) http://www.youtube.com/watch?v=fd6uqh_XrO4 kis ízelítő :D
Egyébként a brazilokat szerintem befújják a döntőbe, spanyolok vagy korán elvéreznek, vagy nyernek. Amúgy meg hajrá Németország!
2014. máj. 12. 20:08
22/28 anonim válasza:
Valószínűleg a brazil-német párosból fog kikerülni a győztes. De csak akkor, ha a németek most már fejben is ott lesznek a vb-n. 2010-ben is miután megszerezték a spanyolok a vezetést, sehogy sem tudtak felpörögni. Igaza volt Matheusnak amikor azt mondta, hogy hiányzik ebből a csapatból egy "idióta" aki tudna motiválni. A brazilok pedig azért is szintén esélyesek, mert hiába van jó csapatuk, a hazai pálya nekik fog lejteni, mint 2002-ben Dél-Koreának. A legjobban egy argentin sikernek örülnék, mert sokan bármennyire is utálják Messit (nem értem az okát), igazán megérdemelné, hogy világbajnok legyen. Viszont a védelmük nagyon gyenge, max egy negyeddöntőt jósolok nekik, ha bejön a papírforma, egy Svájcot azért képesek legyőzni a nyolcaddöntőben.
2014. máj. 12. 20:10
23/28 anonim válasza:
Messi nagy játékos, elismerem, a Barcában, válogatott szinten viszont eddig gyenge, főleg a vb-ken. Egyedül senki nem érdemel vb címet, max egy csapat.
2014. máj. 12. 20:16
24/28 anonim válasza:
Szerintem ez pont baromság mert Messi egy elég jó Argentin válogatottban semmit nem tud tenni ha már egy ember miatt akarunk VB címet adni akkor adnám inkább Ibrának vagy Ronaldo-nak mert nekik még a csapattársak se annyira jók mint pl az Argentinoknak de főleg Ibrának nehéz.
2014. máj. 12. 20:17
25/28 anonim válasza:
20:08-as!
El Shaarawy,Pirlo,Balotelli,David Luiz,Paulinho,Neymar,Fred,Julio Cesar,Gotze na ok nagy szamok nagyon okos, es kozuluk csak egy nemet van. Ha Neuer olyan kiraly lenne mint mondjak nem kapott volna be 4 golt a Bayern a BL elodonton. Schweinsteiger is mit csinalt? SEMMIT! Gomezrol 2012 ota nem hallottam semmit, es Gotze az aki leeresztett miota elment a Bayernhez. Ugyanez vonatkozik Ozilre is.
2014. máj. 12. 22:19
26/28 anonim válasza:
Valaszolok azert a kerdesre is: az Amerikaiaknak szurkolok!
2014. máj. 12. 22:23
27/28 A kérdező kommentje:
25/ a bayern tavaly megalázott mindenkit. most Guardiolával szétestek.. kár volt Heynckest elküldeni. ez az idióta spanyol még németül se tud. a sz*r tiki-takájával együtt takarodhatna haza...
26/ az amcsikkal én is szimpatizálok főleg Klinsmann miatt :)
2014. máj. 12. 22:32
28/28 anonim válasza:
Nagyon okos! Akiket felsoroltál semmivel sem tudnak többet, mint azok akiket lefikáztál. Az utóbbi idők eredményei szerint még ráadásul gyengébbek is. Ennek ellenére én nem fikázom le őket. Na ebből tanulj valamit.. nagyon okos:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!