Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Várjátok már a futball világba...

Várjátok már a futball világbajnokságot? és kinek szurkoltok?

Figyelt kérdés
Én már nagyon és remélem, hogy sikerül megnyerni Németországnak 1990 után először. Azért szurkolok nekik mert részben német vagyok, és még nem élhettem meg, hogy felállunk a világ csúcsára mivel csak 20 vagyok. :) http://www.youtube.com/watch?v=fd6uqh_XrO4 kis ízelítő :D
2014. máj. 11. 22:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Weidenfeller jó kapus de sehol nincs Neuer-hez képest csapatként meg a Spanyolok bármikor kenterbe verik őket.
2014. máj. 11. 23:16
 12/28 A kérdező kommentje:
hát azért a konföderációs kupának volt tanulsága, hogy a brazilokhoz képest sehol se voltak...
2014. máj. 11. 23:20
 13/28 anonim ***** válasza:
Jó most egy meccsen kikaptak és? Európa bajnokok és VB győztesek az elmúlt 3 kiírásban tehát csak jobbak mint a Brazilok vagy mint a Németek nem?
2014. máj. 11. 23:22
 14/28 anonim ***** válasza:
Hát Brazíliának nehéz lett volna EB-t nyerni. :D
2014. máj. 12. 00:40
 15/28 Haass Norbert ***** válasza:
Üdv! Én német fan vagyok, szerintem most is lesz esélyük megnyerni, ahogy 2006 óta mindig van esélyük, de mégsem sikerült. Amiben a világon a legjobbak, az a dinamika. Nagyon gyorsan, nagyon pontosan járatják a labdát. Fiatal, lendületes, erős játékosaik vannak minden poszton. Szerintem bárkit meg tudnak verni. De mégsem mondanám őket az első számú esélyesnek. A legesélyesebb Brazília, mert otthon játszik. A spanyolokat nem tudom most hova tenni. Szerintem az ő játékukat már egy nagyobb favorit képes lesz megfojtani. De ha nem, akkor ők nyerik a vb-t.. Az olaszok, franciák nekem mindig sötét lovak. Bármikor bármire képesek. Erős védelem, gyors kontrák, mindenki ellen bevethető. Argentína nyerhet még, mert elég erős csapatnak tűnik, és nekik is szinte hazai pálya. Angolok, Portugálok, Hollandok is esélyesek. Más nem nagyon van, aki nyerhet.
2014. máj. 12. 13:54
 16/28 A kérdező kommentje:
igazából nagyon sokszor ott voltak a végjátékban szinte minden vb-n 2002 ben is csak a döntőben véreztek el, 86 ban is, 82 ben is. mindig egy nagyon kevés hiányzott. remélem most már fortuna is hozzánk áll és sikerül. nagyon boldog lennék! :) viszont Löwöt nem tartom jó edzőnek. játékosként se volt jó. Klinsmannt kár volt elküldeni 2006 után az a véleményem ha marad már 2010 ben is sikerült volna.
2014. máj. 12. 14:15
 17/28 anonim ***** válasza:
Na Hollandiarol ne is beszeljunk.........borzalom. A Nemetek megint el fogjak cseszni valahol az elodontoben, es kulonben is csak a nevuk nagy amugy nem ernek szart se. A spanyolok is legfeljebb a negyeddontoig jutnak el es szerintem meg a portugalok is jobbak lesznek naluk. egy szo mint 100 vagy brazilia vagy olaszorszag nyer es az egesz Balotellirol meg Neymarrol szol majd.
2014. máj. 12. 18:55
 18/28 A kérdező kommentje:
a braziloknak gyenge a csapatuk nem fogják végigbírni az iramot. az olaszoknál 2 kiemelkedő játékost nem tudok mondani. balotelli is leeresztett mióta hazament
2014. máj. 12. 18:58
 19/28 anonim ***** válasza:
Én az angoloknak szurkolok ... nincs sok esélyük, de hát nem vagyok holmi divatszurkoló:)
2014. máj. 12. 19:27
 20/28 anonim ***** válasza:
Na, hat en meg a nemeteknel nem tudok 2 kiemelkedo jatekost mondani, Schweinsteiger es Gomez lejart lemez, Neuer nem nagy szam es Gotze sincs olyan jo mint neymar vagy balotelli
2014. máj. 12. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!