Már csak 20 nap és elkezdődik a futball ünnepe, a VB. Várjátok már?
Figyelt kérdés
Nekem a 2006 os VB volt amit már végignéztem, és azóta szurkolok a német csapatnak. Remélem idén sikerül megnyerni. Addig is: https://www.youtube.com/watch?v=Es21x2EJprg 2014. máj. 23. 07:53
1/4 anonim válasza:
Előbb a szülinapom, aztán másnap kezdődhet a VB! :)
2/4 anonim válasza:
Jóhogy!
Én 1998-ban láttam az első VB-met félig-meddig, brazil francia és az utóbbi nyert, aztán 2000-ben ha jól emlékszem egy olasz francia meccs volt a döntő és 2-1re nyertek a franciák
2002-ben meg gólt se rúgtak:D
3/4 Suvorov válasza:
nem várom nem vagyunk ott BL selejtezőt jobban várom
4/4 anonim válasza:
Én már nagyok várom! Nálam most Anglia és Hollandia lesz a favorit, mert a kedvenc klubom a Manchester United, és tőlük kikerült néhány játékos az Angol válogatottba, és hát Hollandia azért, mert a MU új menedzsere Van Gaal, aki a VB-n a hollandokat vezeti. Amúgy a 2006-os VB-n még én is a németeknek szurkoltam! :) Amúgy most megnéztem az idei német VB-keretet, hát Ők is elég erősek lesznek idén. Összességében remélem, izgalmas VB elé nézünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!