Mennyire élvezi egy kapus a játékot?
Figyelt kérdés
Mennyire figyelnek fel rájuk? A közeli bombáktól (5-6méteres) nem félnek? Azért leszel kapus mert nem tudsz rúgni?2014. máj. 21. 23:48
1/3 anonim válasza:
Aki fél a labdától, ne menjen kapusnak. 5-6 méterről meg csak a hülye bombázza rá. Manapság pedig már egy kapusnak is alapfeltétel, hogy elfogadható rúgótechnikája legyen.
2/3 anonim válasza:
Én sokszor vagyok kapus amikor a haverokkal játszunk. Azért vagyok én a kapus mert a többiek nem olyan magabiztosak a kapuban, nekem meg jók a reflexeim. De mezőnyben is megállom a helyem.
Kérdéseidre a válasz:
ha van dolga és jól csinálja akkor élvezi, ha a meccs alatt nem ér labdához akkor is örül mert jó védők vannak előtte.
ha úgy véd mint Casillas akkor eléggé felfigyelnek rá
nem félnek a közeli bombáktól, szép is lenne egy beszari kapus aki elugrik a labda elől...
egy kapusnak is kell tudnia rúgni, gondolj csak a kirúgásokra, visszagurított labdákra. Vagy arra hogy elég sok kapus lő 11-est párbajoknál.
3/3 anonim válasza:
elmondom neked én óvodába csatár voltam utána elsőbe ráhagytam 6.ba ujra focizni járta de kapusként és nem azért mert nem tudunk mi kapusok rúgni hanem mert kapusként van tehetségünk és igen miis félhetünk a labdától de akk elhúzod fejed azt kész de én meguntam már a kapusságot középpályás/csatár vagyok ujra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!