Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Olaszország meg...

Szerintetek Olaszország meg tudná nyerni a VB-t? Miért igen, miért nem?

Figyelt kérdés
Szerintem esélyesek

2014. máj. 20. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Jó lenne... Esély az van de kemény menet lesz. Ott vannak a brazilok, a spanyolok, a németek...

..De semmi sem lehetetlen, Pirlóék is megnyerhetik a VB-trófeát.

2014. máj. 20. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem ők az esélyesek, de vannak a klasszikus nagy csapatok, akik bármikor képesek produkálni meglepetést. Ilyenek az olaszok is :)
2014. máj. 20. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
57%

Az olaszok továbbjutni se lesz egyszerű, de végül is sikerülhet. Nem is tudom, hogy kik fognak játszani, de szerintem elég rutinjuk van ahhoz, hogy tudják, mi kell egy-egy győzelemhez. A védekező és kontra játékot jól alkalmazzák, bekkelni is nagyon tudnak, fizikailag erősek, fejben ott vannak.. Abszolút van esélyük, de véleményem szerint nem ők az első számú esélyesek.

Nálam az esélyek:

1. Brazília

2. Spanyolország vagy Németország

3. Olaszország, Franciaország vagy Argentína

Szerintem innen kerül ki a győztes, esetleg még:

4. Anglia, Hollandia, vagy Portugália

győzelme lehetséges, bár az azért meglepne..

2014. máj. 22. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Hol van már Totti... Buffon is kiöregedett már.
2014. máj. 22. 16:33
 5/9 anonim válasza:
hajrá Németország! Idén sikerülni fog 24 év után. :)
2014. máj. 23. 07:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék neki !

De a realitás nagyon nem ez, egyrészt a Squadra-ban már nincs Del Piero,Totti,Nesta,Cannavaro,Maldini stb. szintű klasszis. Buffon és Pirlo az utolsó mohikánok,akiknek valószínűleg ez lesz az utolsó VB-jük.

(Számomra az is kissé meglepő lenne,ha a 4 közé bejutna európai csapat.)

Az olaszokat mindig lesajnálják, a legtöbb nagy torna előtt,általában jogtalanul.(lásd 2012 EB döntőt játszottak)

Sok múlik azon,hogy a csoportból tovább jutnak e? - ha igen, akkor valószínűsíthető,hogy meccsről - meccsre egyre jobbak lesznek,és 1 igazán nehézsúlyú ellenféllel szemben, pedig nagyon komolyak lehetnek.

Az a baj,hogy már a csoportban is kemény ellenfeleik vannak Uruguay és Anglia személyében.Az angolokat általában verik,és most szignifikánsan sokkal erősebbnek is tűnik az olasz keret.Az urukkal pedig kiegyeznek 1 dögunalmas 0:0,vagy 1:1ben,és kézenfogva továbbjutnak.

Legnagyobb erősségük meglátásom szerint az,hogy noha egyik poszton sincs extraklasszis játékosuk (kivéve Buffon - Pirlo),de minden csapat rész nagyon erős,és egyik sor sem erősebb lényegesen a másiknál.

Példa: Uruguaynak és Argentínának bitang a támadósora,viszont hátrébb szürke /közepes.

A másik erősségük az,hogy -mint mindig- most is van 1 csapat melyre építkezhetnek,ez pedig -mint általában- a Juventus.

Buffon,Barza,Bonucci,Chiellini előttük Pirlo Marchisio nagyon összeszokott tandem,így meglepő lenne,ha Prandelli nem 3 védővel játszana (mint a Juve),főleg,hogy nincs normális bal hátvédjük.

Forza Squadra Azzurra !

2014. máj. 23. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy lesz európai a 4 között...
2014. máj. 28. 15:37
 8/9 Danivok111 válasza:
Szerintem Francia, Német, Brazília esélyesek
2014. jún. 21. 13:30
 9/9 Danivok111 válasza:
Meg Hollandia
2014. jún. 21. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!