Melyik csapat lesz szerintetek világbajnok Brazíliában?
Figyelt kérdés
Brazília 2002 után, vagy Argentína 1986 után, vagy Németország 1990 után lesz ismét világbajnok? Vagy más csapatok esetleg (Spanyolország, Olaszország stb.)? A válaszokat, véleményeket előre is köszönöm!#sport #Németország #labdarúgás #Spanyolország #2014 #Brazília #Olaszország #labdajáték #VB #Argentína
2014. jan. 10. 19:15
3/12 Haass Norbert válasza:
Ezt így előre elég nehéz megmondani. Van pár csapat, amely megnyerheti. Brazília nagy előnyben lesz hazai pályán, biztos, hogy fújni is fognak nekik. De a Brazilok bármikor képesek kikapni egy Franciaországtól, amely meg képes kiesni egy olyan csoportból, amiben most van. Remélem, hogy a Németek nyerik, már kijár nekik!
4/12 Cpt.Price11 válasza:
Hát ha megnézzük a Braziloknak elég erős keretük van, és ha számításba vesszük még az Argentínokat is akkor megszülethet egy Brazil-Argentín szuper döntő. A bronz meccs meg szerintem német-Spanyol vagy Uruguy lesz. Most más csapatok nem szólhatnak majd valószínű bele ezekbe. Csak nézzük meg a Brazilok csapatát:Alves,Thiago SIlva,Alaba,Dante,David Luiz, Marcelo így a védelem elég jó. Középen Oscar,Lucas,Welliton,Ramires,Kaká meg még a többi csatárok: Neymar,Hulk,Fred,Jo,Pato és a többiek. Az Argentínoktól elég csak pár embert felsorolni: Messi,Agüero,LAvezzi,Palacio,Higuain,Banega,Gago,Mascherano,Di Maria
7/12 anonim válasza:
Szerintem kétség nem fér hozzá, hogy idén egy szuper izgalmas vb-t fogunk látni és Németország lesz a végső győztes.
8/12 Galamb András válasza:
Német -Brazil döntőt várok
9/12 anonim válasza:
én brazil-német döntőtől brazil győzelmet várok:)
10/12 anonim válasza:
A Brazilok gyakran csak addig játszanak jól, amíg nekik áll a zászló. Ha vesztésre állnak, (lásd 2010 Hollandok ellen) elborul az agyuk, és hajlamosak durvulni, hisztizni, és ekkor ki is kapnak. Szerintem a Németek a legnagyobb esélyesek, de majdnem mindig van EGY meccs, amit elszúrnak, általában az elődöntő vagy a döntő az, ezért be kell érniük mind az EB-n, mind a VB-n az örökös második és harmadik helyekkel. (az utóbbi 15-20 év eredményeit figyelembe véve). Nem lehet tudni, mi lesz most, de az Olaszokra figyelni kell, mert mindig képesek megvillanni, még ha nem is számítanak fő esélyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!