Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek utolsó reménye?
"AI Jason Momoa nem keresne pénzt. Nem tartaná ingyen a nőt."
Nekem már az is óriási segítség lenne, ha itthon megcsinálna mindent, rendben tartaná az udvart, hozná-vinné a gyereket, hogy többet foglalkozhassak a munkámmal, ne kelljen ketté szakadni. Nem kell eltartani, eddig se tette senki. Ellenben volt már lehúzó férfi az életemben. Pl ha ő volt a soros a kaja meghívásban, mindig a sarki gyrost kívánta meg. Mikor én voltam a soron fizetni, mindig rendes étterembe kívánkozott levessel, desszertel 😂 és ez csak a jéghegy csúcsa. Tudnék mesélni. Én már annak is örülök, ha nem akarnak lehúzni meg egy hét után beköltözni hozzám.
31
Kifogtál egy ilyet! Ne általánosíts ezzel.
32# kifogtam volna többet is ha nem lennék észnél.
Öröklés útján egy olyan ingatlanban lakom egy olyan környéken, amit sosem tudnék megfizetni, vagy hát nem költenék ingatlanra ennyit soha csak a lokáció miatt.
Mikor társkereztem nagyon feltűnő volt, hogy haladt a beszélgetés 1-2 napig valahogy. Érezhetően vagy elfoglalt volt a másik fél vagy másokkal is ismerkedett. Ahogy szóba jött hogy hol lakom és hogy saját, na onnantól záporoztak az üzik, érezhetően rám koncentrált, megjelentek a szívecskeszemű emojik, érezhetően teljesen más lett a beszélgetések hangulata. Att hiszitek mindig, hogy a nők az aranyásók, pedig ugyanúgy felcsillan a férfiak szeme is ilyenkor, tisztelet a kivételnek.
34
Nem tudom. Csak a magam példája meg az én szűk ismeretségi körömből tudok kiindulni. És semmi ilyet nem tapasztalok.
Elhiszem neked hogy biztos lehetnek ilyen haszonleső férfiak is.
Minden hülyeséget félretéve, szerintem lesznek ilyen "társ" robotok. A mai világ egyik legnagyobb problémája az elmagányosodás. Ha a technológia elér egy olyan szintet, hogy létre tudunk hozni mesterséges társat, akkor meg is fogjuk tenni. Gondoljatok bele, ez akkora üzlet lenne, hogy biztosan akadna rá befektető és gyártó is. Nem is kevés. A szex csak egy lehetne a sok szolgáltatás közül, ott van mellette, hogy beszélgetni tudnál vele olyan témákról, amikre felprogramozzák, odafigyelne rád, az egészségedre, ha baj van segítséget tudna hívni és ne menjünk el amellett sem, hogy közben te mondhatnád meg, hogy hogyan nézzen ki.
A dolog hátulütője, hogy ismerjük a nagy cégek hozzáállását a mai mobilokon, okos kütyükön keresztül. Tuti, hogy szüksége lenne online kapcsolatra, így bármit lejelenthet majd rólunk, felvételeket készíthet, amit majd a gyártók eladhatnak hivatalosan marketing célokra, nem hivatalosan meg bármi másra felhasználhatnak. Szóval még a megmaradt privát szféránk is elveszne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!