Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek utolsó reménye?
9 vagyok.
Olyan meg nincs, hogy nem tudsz fogyni! Menj vizsgáltasd ki magad!
Most is lehet venni élethű, szilikon babákat. Van köztük amelyik teljesen személyre szabható, a magasságtól kezdve, a fejen át, a nemi szervekig mindent ki lehet választani.
Nyilván ezek nem "túl" interaktívak, de igazából most is jó alternatívák. Az áruk eléggé magas (több millióba is kerülhet egy normális darab), de egy nő is kerül ennyibe.
"simán lehetne" lehetett is, már jó pár éve megvalósult ez az elképzelés, bárki vehet ilyen élethű, beszélő, AI-vel és személyiséggel felruházott szexrobotokat, te is. [link]
Miért lázadozna bárki is, a férfiak kihasználásából élő nők le se tosszák, a szexrobot nem társ, nem szül, nem lehet vele programokra járni, nem szeret, azért a férfiak túlnyomó többségének is párra, szerelemre van szüksége, a párkapcsolat nem=szex. Akinek meg csak üríteni van igénye, az vehet szexribotot, problem solved.
"Küzdök ellene de nem tudok lefogyni. Én elfogadtam már így magam. De a nők nem fognak. Ezért kene a robot lyuk."
Qrvanagy küzdelem lehetett. 😂
14
Ne gúnyolódj. Ha nő vagy akkor is lefogadom hogy kevesebbet eszek & és többet mozgok mint te.
Már ma is vannak szexrobotok. Később biztos élethűbbek lesznek. Az bárki számára elérhető, ahogy egyébként a prosti is.
U.i.: A nők örülnének a legjobban, ha az incelek szexrobotokkal élnének :D
19
Egy olyan robot ami a filmekbeli fantázia!! Az gondolkodik mint egy ember. És úgy lenne megcsinálva hogy ne neked kelljen takarítani ha beleélveztél. És tud főzni meg takarítani is. Bármire képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!