Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek utolsó reménye?

Figyelt kérdés
Tegnap néztem meg a 1982 es szárnyas fejvadász filmet! Emberi robotok vannak benne. Külön szexre is gyártották némelyiket. Pl a mai tudással mint a chatGPT simán lehetne olyan gépeket csinálni, akik gondolkoznak és ugyan úgy viselkednek mint az emberek! És ha bele dugja az inci a farkát, azonos az érzés. Ez lehetne az alternatíva azok férfiaknak akik nem sikeresek a nőknél? De akkor a ferfiak kihasználásából élő nők mit szólnának ? Tuti lenne valami lázadás és meg akarnàk ezt akadályozni nem ?

#Szex robotok #Incel lehetőség #Jövő reménye
nov. 7. 07:42
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
66%

9 vagyok.

Olyan meg nincs, hogy nem tudsz fogyni! Menj vizsgáltasd ki magad!

nov. 7. 08:28
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Most is lehet venni élethű, szilikon babákat. Van köztük amelyik teljesen személyre szabható, a magasságtól kezdve, a fejen át, a nemi szervekig mindent ki lehet választani.

Nyilván ezek nem "túl" interaktívak, de igazából most is jó alternatívák. Az áruk eléggé magas (több millióba is kerülhet egy normális darab), de egy nő is kerül ennyibe.

nov. 7. 08:45
 13/42 anonim ***** válasza:
54%

"simán lehetne" lehetett is, már jó pár éve megvalósult ez az elképzelés, bárki vehet ilyen élethű, beszélő, AI-vel és személyiséggel felruházott szexrobotokat, te is. [link]

Miért lázadozna bárki is, a férfiak kihasználásából élő nők le se tosszák, a szexrobot nem társ, nem szül, nem lehet vele programokra járni, nem szeret, azért a férfiak túlnyomó többségének is párra, szerelemre van szüksége, a párkapcsolat nem=szex. Akinek meg csak üríteni van igénye, az vehet szexribotot, problem solved.

nov. 7. 09:22
 14/42 anonim ***** válasza:
86%

"Küzdök ellene de nem tudok lefogyni. Én elfogadtam már így magam. De a nők nem fognak. Ezért kene a robot lyuk."

Qrvanagy küzdelem lehetett. 😂

nov. 7. 09:49
 15/42 anonim ***** válasza:
66%
Egy incellel még a chatgpt se kezdene.
nov. 7. 09:55
 16/42 A kérdező kommentje:

14

Ne gúnyolódj. Ha nő vagy akkor is lefogadom hogy kevesebbet eszek & és többet mozgok mint te.

nov. 7. 10:09
 17/42 anonim ***** válasza:
82%

Már ma is vannak szexrobotok. Később biztos élethűbbek lesznek. Az bárki számára elérhető, ahogy egyébként a prosti is.

U.i.: A nők örülnének a legjobban, ha az incelek szexrobotokkal élnének :D

nov. 7. 10:12
 18/42 anonim ***** válasza:
81%
#16 Nem annak szántam, de a lefogyás egy több hónapos vagy akár éves folyamat és igen, sokszor nagy lemondásokkal is jár. Te azt mondtad, hogy "mióta kövér lettem". Akkor gondolom nem túl régóta lehetsz az, ha ugyanennyi időt rá tudnál fordítani arra, hogy lefogyj és akkor se jön össze, akkor azt mondom oké, nem te tehetsz róla. De nekem ne mondd, hogy mindent megpróbáltál, meg harcolsz ellene, mert ez nem igaz, te is tudod. Férfi vagyok amúgy 28/f.
nov. 7. 10:16
 19/42 anonim ***** válasza:
81%
Na és ha megkapnád ezt a robotot, akkor az lenne a bajod, hogy miért nem takarít, főz, ha már egy robot. Na és miután belevered takarítanád rendszeresen vagy egy rohadó lyukba mennél el napi 4-5x.
nov. 7. 10:23
 20/42 A kérdező kommentje:

19

Egy olyan robot ami a filmekbeli fantázia!! Az gondolkodik mint egy ember. És úgy lenne megcsinálva hogy ne neked kelljen takarítani ha beleélveztél. És tud főzni meg takarítani is. Bármire képes.

nov. 7. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!