Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan törődjek bele hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törődjek bele hogy nekem nem megy az ismerkedés, társkeresés?

Figyelt kérdés
30 múltam és úgy érzem nekem nem megy pedig sportolok és próbálom magam jól tartani de valamiért nem megy..
ma 04:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kell beletörődni?
ma 04:18
 2/7 anonim ***** válasza:

"Egy rabbi utazik a tanítványával, és a szekerük megakad a sárban.

- Húzd ki, fiam! - mondja a rabbi.

A tanítvány húzza, vonszolja kétségbeesetten, vicsorogva, majd' megpattannak a nyakerei - nem megy neki.

- Nem bírom - mondja végül.

- Bírod te - feleli a rabbi. - Csak nem akarod."

Forrás: [link]

ma 04:22
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Menj prostizz
ma 04:43
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Gondolod a sport elég? Szerinted miért nyomják unásig a közhelyeket, hogy megfelelő kommunikáció, meg magabiztosság?

Azért, mert eljársz sportolni (ami egyébként jó dolog), az nem azt jelenti, hogy a nők hirtelen feléd szállnak, mint a sült galambok...

Egyébként mi az ami nem megy? Mert nem sok minden derült ki abból, amit írtál, csak az, hogy sportolsz. Nem tudsz kommunikálni nőkkel? Lefagysz? Vagy mi?

ma 04:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Legyél incel!
ma 05:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet h sportos tested van de attól még lehet a tetején egy rusnya pofa.
ma 06:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Pontosan mi az ami nem megy? Emberekkel beszélgetni? Programokra eljárni? Bókolni?
ma 07:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!