Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen sosem volt még barátom a nemi szervem miatt, van esélyem, hogy valaki így is elfogadjon?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget. 11 éves koromban volt egy nőgyógyászati problémám, ezért anyukám elvitt a nőgyógyászhoz, ahol az orvos rendkívül durva volt velem, arra ennyi idő távlatából is emlékszem, hogy megjegyzést tett a puncimra. Ahogy serdültem, egyre többet nézegettem ilyen képeket, hogy lássam más lánynak milyen, akkor döbbentem rá, hogy az enyém tényleg más, mint a legtöbb nőnek. Nagyon sötétbarna, jóval nagyobb a csiklóm, a kisajkaim nemcsak extrémen kilógnak és gyűröttek, de sajnos feszes nadrágban dörzsölődnek is. Műtétet egyelőre nem szeretnék, rettegek minden invazív beavatkozástól. Emiatt nem volt még senkim, de most már egyre jobban érzem a hiányát. Jó lenne egy fárasztó munkanap végén úgy hazamenni, hogy valakit megölelhetek, megpuszilhatok, nem az üres lakás vár. Nagyon megértő párt sem tudom, hogy hol találhatnék, aki megérti, hogy egy darabig biztosan nem szeretnék levetkőzni alul, de egyeoldalúan nagyon szívesen megadnám neki, amire vágyik.nov. 6. 15:50
31/36 anonim válasza:
Hidd el, itt nem a punciddal lesz probléma, hanem azzal, hogy már 33 èves vagy és még sosem volt senkid, szerintem a férfiak 99%-a nem szívesen kezd ilyen nőbel, akinek ennyi idősen nulla párkapcsolati tapasztalata van.
Sajnálom, hogy ez így el lett cseszve, de ezzel már 10 ève fel kellett volna keresned egy pszichológust. Most leoontoznak majd, mert megírtam az igazságot, de te kérdezted.
32/36 anonim válasza:
Nem plasztikai sebész kell neked, hanem pszichológus.
33/36 anonim válasza:
Rokonoknak 35 évesen lett az első párja, mentálisan készen kell lenni rá.
34/36 anonim válasza:
Mindenkié más, ugyanúgy ahogy az arcunk vagy bármi más, de még két egyforma magasságú és súlyú ember is mennyire különbözik egymástól. Tényleg az orvos volt a marha és ezen nem kellene idegeskedned, mert tuti minden rendben van veled. Én az önelfogadáson dolgoznék, mert emiatt lett egy rossz kép magadról, ami miatt nem mersz ismerkedni.
35/36 anonim válasza:
Az enyém is salátás, és nem is borotválom, csak trimmelem. Még soha senkit nem zavart, semmilyen megjegyzést se kaptam rá. A neten megy a duma, de egy valós ismerkedésnél hidd el, senkit se érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!