Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen sosem volt még barátom a nemi szervem miatt, van esélyem, hogy valaki így is elfogadjon?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden összefoglalni a lényeget. 11 éves koromban volt egy nőgyógyászati problémám, ezért anyukám elvitt a nőgyógyászhoz, ahol az orvos rendkívül durva volt velem, arra ennyi idő távlatából is emlékszem, hogy megjegyzést tett a puncimra. Ahogy serdültem, egyre többet nézegettem ilyen képeket, hogy lássam más lánynak milyen, akkor döbbentem rá, hogy az enyém tényleg más, mint a legtöbb nőnek. Nagyon sötétbarna, jóval nagyobb a csiklóm, a kisajkaim nemcsak extrémen kilógnak és gyűröttek, de sajnos feszes nadrágban dörzsölődnek is. Műtétet egyelőre nem szeretnék, rettegek minden invazív beavatkozástól. Emiatt nem volt még senkim, de most már egyre jobban érzem a hiányát. Jó lenne egy fárasztó munkanap végén úgy hazamenni, hogy valakit megölelhetek, megpuszilhatok, nem az üres lakás vár. Nagyon megértő párt sem tudom, hogy hol találhatnék, aki megérti, hogy egy darabig biztosan nem szeretnék levetkőzni alul, de egyeoldalúan nagyon szívesen megadnám neki, amire vágyik.nov. 6. 15:50
1/36 anonim válasza:
Hidd el sokan imádnák. Kezdj el ismerkedni, és ha úgy érzed mond el neki.
2/36 anonim válasza:
Minden rendben van veled. Érzékeny, egészséges nő vagy. Sok sikert és örörmöt!
3/36 anonim válasza:
Szerintem rossz helyen nézted. Nem írsz le fura dolgot. A doki meg remélem nem él, és fájt neki minden.
4/36 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ha dörzsöl és fáj a műtét jó megoldás lenne. A férfiakhoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy egyénfüggő. De tudnia kéne róla, hogy valami nem stimmel és fáj.
5/36 anonim válasza:
2-es, honnan tudod, hogy egészséges? Idióta.
6/36 anonim válasza:
Hát ha konkrétan fiziikailag is zavar, akkor én műtétet javasolnék.
Nem olyan hű de nagy beavatkozás. Ha testileg és leljileg is jobban éreznéd magad tőle, akkor megéri.
7/36 anonim válasza:
Nem a nemi szerveddel van baj, hanem azzal a dokival volt. Durva volt és megjegyzést tett. Kár, hogy te akkor még nagyon fiatal voltál, és komolyan azt hitted, hogy probléma van veled.
8/36 anonim válasza:
Mekkora egy mocsadek szemétláda volt az az orvos... Így tönkretenni egy fiatal lány életét... undorító komolyan. Biztos hogy semmi baj veled, senkié se egyforma.
9/36 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled, mindenkinek más. Az enyém se az a tipikus és mégis imádja a párom.
10/36 anonim válasza:
A plasztikai műtét biztosan jót tenne az önbizalmadnak, illetve egy pszichológust sem ártana felkeresni. Egyiket se halogasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!