Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33 évesen sosem volt még barátom a nemi szervem miatt, van esélyem, hogy valaki így is elfogadjon?
Most az orvos pontozza le a válaszokat több accountból? :D Amúgy mekkora aljas rohadéknak kell ahhoz is lenni, hogy egy ilyen esetben páran vigasztalni és bátorítani próbálják a kérdezőt, erre mások lepontozzák? Ez az oldal tényleg a velejéig rohad, és főképp az itt tanyázó aljas figurák az okai...
Egyébként kérdező, szerintem konzultálj egy értelmes orvossal hogy mi a helyzet, mennyire egészséges az állapotod odalent. Ha utána még szükségét érzed, akkor magánba csináltasd meg. De én is azt mondom hogy bőven lesz olyan a férfiak között, aki így is elfogad. Csak légy óvatos, mert ebben a mai konzumidióta világban nagyon könnyű csalódni, mert sokan a tökéleteset keresik, és csak és kizárólag azt fogadják el. Még akkor is ha ők nagyon nem azok. Szóval tényleg körültekintően szelektálj az emberek között, ha társra vágysz.
Ja és ha már alap a gyűlölet az oldalon, akkor én is remélem hogy az orvos azóta kínok között halt meg. Jobb hely lenne a világ nélküle.
Nos ha kellemetlenséget okoz fizikailag akkor megfontolandó a kozmetikai műtét.
Ezek nem egy nagy bonyolult dolgok manapság.
Egy mandulaműtét fájdalmasab..
Én nagyon örülök neki, hogy már 30+ voltam és férjnél, mikor először hallottam a salátapunci kifejezést... Nekem az van, és biztos, hogy ha kamaszkoromban hallottam/olvastam volna arról, hogy ez elvileg gáz, akkor ugyanígy szorongtam volna és sose mertem volna szexelni. Így, hogy csak 30 fölött találkoztam ezzel, egészséges szexuális életem volt mindig, és sose fordult mega fejemben, hogy gáz lennék odalent. Most meg már nem érdekel, mert a férjemnek egyértelműen így is megfelel :D
Viszont kérdező: ha fizikailag problémát okoz, szerintem is érdemes műtéttel kapcsolatban konzultálni, ez nem egy nagy beavatkozás. De rosszul semmiképp ne érezd magad miatta, sokaknak vannak nagy kisajkai, nem baj, hogy kilóg.
Én is azt mondom hogyha a hétköznapokban is okoz fizikai kellemetlenséget, akkor erdemes plasztikázni.
Egyébként meg nincs vele semmi baj, sok férfi szereti a húsos, vagy salátás puncit, még többet pedig ez nem is érdekel, bárhogy néz ki, szeretik.
Az orvos meg egy utolsó rohadék volt, remélem már rég nem praktizál! Az ilyet eltiltanám a munkájától!
Teljesen aterzem
1.5M et fizettem egy plasztikai beavatkozásért, hogy ne legyek undorito "ott" Ajánlom. Privatban szivesen leirom a helyet ahol csinálták
Engem férfiként biztosan nem zavarna egyáltalán, amiről írsz. Az orvosnak a hivatásához méltóan, nem pedig tahó módjára kellett volna viselkednie, amivel egy fiatal lány önbizalmát aláássa. Sajnos ez kialakított benned egy komplexust, ami nem indokolt. Ha neked egyedül nem sikerül ezen túllépned, szerintem is segíthet egy pszichológus, ill. ha fizikai panaszokat is okoz, akkor hasznos lehet egy plasztikai beavatkozás - nézesd meg egy orvossal, hogy mi a véleménye. De a kinézeze miatt abszolút ne legyen komplexusod: egy normális férfit nem zavar az ilyesmi, akit meg esetleg igen, azzal nem érdemes foglalkoznod.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!