Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mikor fogom azt elérni hogy valaki elfogadjon és
szeressen úgy ahogy vagyok?
Akkor lehet el kellene gondolkodni hogy mi a baj veled.
2020. febr. 23. 11:19
Kevés az infó!
- Külső?
- Szex?
- Viselkedés?
- ...
SZERINTEM, a legtöbb nő azért nem talál pasit, mert túlzóak az igényei.
2020. febr. 23. 11:21
Szeresd magadat jobban, legyen több önbizalmad, tudd az értékeidet. Viszont sose ragaszkodj görcsösen senkihez és pláne ne alázkodj meg.
2020. febr. 23. 11:33
Majd mikor te magadnak leszel elég. Nem a másiktól leszel boldog, hiába várod hogy majd egy párkapcsolat jól boldoggá tesz, elfogadtat téged magaddal, nem lesz kielégítő mert folyton ott lesz benned a kétely. Már most is elég vagy most is szeretheted magad, most is elég vagy úgy ahogy vagy, csak sajnos ezt sok embernek nem mondják el megszületésük pillanatakor de már most jó az életed, most vagy szép, okos és csinos nő de ezt neked kell választani, utána lesz majd az egyenértékű partnered aki ezt fogja látni benned. :)
2020. febr. 23. 11:34
Na, jönnek a jó kis hazugságok. Azt se tudjuk, kicsoda-micsoda vagy, de azért szép vagy, okos vagy, stb... hát persze.
Kevés az infó. Nem tudjuk, mi az oka. Teszem azt (drasztikus példa), súlyos alkohol- vagy szerfüggőséggel aligha lesz olyan egészséges ember, aki szeret és elfogad.
2020. febr. 23. 11:41
Miert kene feltetlenul mindenkit elfogadni? Egy tomeggyilkost elfogadnal parodnak? Egy alkoholistat? Egy drogost? ...
Ha nem vagy radikalisan a tarsadalom szelen akkor biztos el fognak fogadni. Kitartast
2020. febr. 23. 12:30
Ez nem hazugság bár ha te annak véled legyen az. MINDENKINEK IGAZA VAN ebben a világban, amit hisz azt fogja tapasztalni. Mennyi hazugságot dédelgetünk? csúnya vagyok, szerencsétlen..stb és várjuk hogy alakuljon máshogy a helyzet ne érezzük fosul magunk. Ilyen belső monológgal ugyan azt kapod. A tudatunk teremti a valóságunk illetve a nézőpontjaink és nem a világ adja a nézőpontjainkat.
2020. febr. 23. 12:30
Ezzel az állítással azt mondtam hogy NEKI kell megváltozni hogy kint is megváltozzanak a dolgok. Egy alkoholista is ha nem tudja hogy van választása nem fogja látni de ha akar benne van a szeretnék a választás akkor elmegy egy klubba és ott elfogadja hogy ő igen alkoholista és onnan kiindulva tesz lépéseket közösen a csoporttal esetleg egyénileg hogy az élete megváltozzon. Hiába mutogatunk ujjal mindenkire az az ujj mindig miránk fog mutogatni nem a külvilágra. 95%-ban az életünk rajtunk múlik és a hozzáállásunkon.
2020. febr. 23. 12:32
Te szereted és elfogadod magad?
És ha neked nem megy és a másik folyamatosan azokat az impulzusokat kapja felőlem, hogy te nem vagy elég jó, akkor ő miért hinné, hogy az vagy
2020. febr. 23. 12:33
10/12 A kérdező kommentje:
Azért gondolom ezt, mert mindig félénk voltam világéletemben, akit sokszor már megbántottak, mert kihasználták a kedvességem. Amúgy nem dohányzok, nem drogozok, nem öltem nyilván embert.
Kapcsolódó kérdések: