Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mikor fogom azt elérni hogy valaki elfogadjon és szeressen úgy ahogy vagyok?
"Ez nem hazugság bár ha te annak véled legyen az. MINDENKINEK IGAZA VAN ebben a világban, amit hisz azt fogja tapasztalni. Mennyi hazugságot dédelgetünk? csúnya vagyok, szerencsétlen..stb és várjuk hogy alakuljon máshogy a helyzet ne érezzük fosul magunk. Ilyen belső monológgal ugyan azt kapod. A tudatunk teremti a valóságunk illetve a nézőpontjaink és nem a világ adja a nézőpontjainkat."
Ha napokig nem tusolok, nem mosok fogat, nem borotválkozok, és a tükörbe nézve és egy igénytelen disznó néz rám vissza, akkor csak állítsam át a gondolkodásom, hogy én márpedig jól nézek ki? Behazudhatom magamnak, hogy jól nézek ki, hogy én így vagyok jól, én így vagyok elég, de ettől még nagy ívben kerülni fognak az emberek.
Fejben rendben lenni szükséges, de nem elégséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!