Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy törődjek bele abba hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy törődjek bele abba hogy én soha nem fogom megtapasztalni azt hogy milyen párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
15 éves korom óta szeretnék barátnőt, akkor is már éreztem hogy nekem ez nagyon nehéz lesz, de akkor még bíztam benne hogy egyszer összejön. Eltelt azóta 10 év és semmit nem haladtam előre ebben a témában. Ennyi idő alatt semmi siker az eléggé lehangoló. Úgy érzem hogy nem lesz nekem soha. De ezt nehéz elfogadni mert szeretném, meg miért pont nekem nem jön össze.
nov. 4. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

"Én odaadnám az összes tapasztalatomat, az összes eddigi nőmet. Ha lenne rá lehetőség az összes párkapcsolati, lelki élményemet kitörölném"

Jaj, szegenykem :(

"Jelenleg is inkább élnék egyedül a világ másik oldalán"

Egy kis kedvcsinalo :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

40F truecel

nov. 5. 13:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Én megtapasztaltam, inkább kitörölném!
nov. 5. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:

11. az a baj a magadfajtákkal, hogy azt hiszitek, hogy minden nő szent

összejöttél volna egyszer valami hülye p1csával, nem sírna itt a szád, de így elhiszed, hogy a nő csak jó lehet

nov. 5. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:
Én figyelembe se vettem a 11-es. Értelmesen nem tudott hozzászólni, a marhasága meg nem érdekel.
nov. 5. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet.
nov. 6. 03:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Örüljél neki!
nov. 7. 10:37
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

"összejöttél volna egyszer valami hülye p1csával"

A "magamfajtanak" csak ilyen nokkel lehet barmi is. Csoves, oreg, gyerekes, cigany stb. nokkel.

Te sajat magad valasztottad ezeket a noket, nekunk csak ez jutna.

40F truecel

nov. 7. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!