Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdemes megtapasztalni a szerelmet?
Miben más egy jó, de szerelem nélküli kapcsolat illetve egy szerelmes kapcsolat, milyen plusz ad hozzá a szerelem?
És nektek mennyire volt más a szerelem érzése a különböző kapcsolataitokban?
Ezt csak azok tudhatják akik voltak akkor mázlisták, hogy egyszer átéljék.
Igaz ők már tuti nem nyernek a lottón, mivel két ekkora szerencse nem fér el egy életben. Valószínűségük is kb. hasonló...
Nem érdemes megtapasztalni, Kérdező. Csak szarul jöhetsz ki belőle.
Ne a nyálas popzenékből meg a romantikus filmekből indulj ki - abból egyetlen szó nem igaz. A valóságban a szerelem nagyon is kártékony, rossz dolog.
#2 egyszer beszopta és mostantól utálni fogja. Nem illik ezért megkövezni, érthető és világos álláspont.
Indoklást? Örömmel írok.
- Először is, annak az esélye, hogy abba leszel szerelmes, aki viszontszeret, nagyon kicsi.
- Másrészt, ha így is van, semmi nem garantálja, hogy a választottad nem un rád, és nem szeret bele másba. Máris nem olyan jó dolog a szerelem, igaz-e?
- Harmadrészt, rengeteg erőforrást vesz el, amit jó eséllyel sohanapján se kapsz vissza.
- Negyedrészt, ha rendre kudarcokban van részed, lelkileg nagyon a padlóra küldi az embert. Annyira, hogy egy ilyen után fel se kelsz többet.
- Ötödrészt, semmiféle ráhatásod nincs, nem tudod befolyásolni, tehát egy bazinagy "random" utasítástól függ a sikere.
Hogy egy klasszikust idézzek: "és még folytathatnám a sort, béjbi..."
#4, nem nyert, kis barátom, 34 éves vagyok, és húsznál is többször volt benne részem. Tehát van mire alapoznom, nem egy bugyuta romantikus filmből okosodok, ahol a két főhős holta napjáig együtt marad, mert a forgatókönyvíró így írta meg.
Húsznál is többször? Feltéve, ha először még nagyon fiatalon voltál szerelmes mondjuk 14 évesen, akkor évi átlag egyszer szerelembe estél valakivel (feltételezve, hogy a 20 szerelem 20 különböző személlyel történt). Ez alapból hibás, ez nem szerelem, hanem fellángolás, rajongás. A szerelem több ennél, vagy legalábbis úgy képzelem hogy több kell hogy legyen ennél.
#7 igen, húsznál is többször. És minden lány megkapta ugyanazt az esélyt.
Igen, viszonylag korán kezdtem, 14 évesen, most vagyok 34. És NEM lett mind a húszból kapcsolat, mint ahogy szerelmes sem voltam minden jelöltbe. Kimondottan csak azokat emeltem ki. Természetesen mind a 20 személy különböző volt. És mivel online ismerkedtem, azt se állíthatod, hogy csak ráizgultam volna a külsejére.
A szerelem tőlem mindig elvette a tisztánlátás képességét. Nyilván ez a szerepe...
Szóval én megszívtam vele mindig, így inkább már nem kerestem... józan ésszel próbáltam párt választani, és már 4 éve vagyunk együtt, boldogan 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!