Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves szűz nőként érdemes még várnom az igazira, vagy jobb lenne elveszíteni valakivel aki csak szimpatikus?
Én nem veszteném el csak muszájból :D
Rossz első emlék lenne szerintem..
Odadobnád magad valakinek,
mivan hü.lye vagy te pap vagy aki szerint csak szerelmből lehet bacni?
Szerintem erről senki nem dönthet, csak Te magad. A Te tested. Hiába írja ide valaki, hogy hú, nehogy, neki rossz tapasztalatai vannak ilyen miatt, azt csak te tudhatod, mi a fontosabb neked.
Illetve: nagyon megbánnád, ha most lefeküdnél valakivel, aztán fél év múlva találkoznál egy olyannal, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, és így nem ő lenne az első?
Vagy: nagyon megbánnád, ha megtennéd, és nem lenne jó?
Vagy: nincs-e benned félsz, hogy tapasztalatlan vagy, s emiatt tudat alatt direkt nem akarsz viszonzott szerelembe esni? Lehet, hogy leesne a kő a szívedről, ha tapasztalnál valamennyit valakivel, s aztán azt éreznéd "igen, most már jöhet a nagybetűs kapcsolat"?
Csak gondolatébresztőnek szántam a kérdéseket.
Köszi 6os! Nagyon jó kérdések.
-igen, ez esetben nagyon megbánnám, ha tényleg fél év lenne az a fél év
-igen, akkor is nagyon megbánnám
-ez sajnos lehetséges így jobban belegondolva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!