Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél olyan előadásra menni, ahol olyan ember (ek) beszélnek a párkapcsolatról, akiknek sikerült megtapasztalni a tökéletes kapcsolatot?
Akik megtalálták az életük társát. Hogy jutottak idáig? Mit tettek és tesznek a tökéletes kapcsolatért?
Mi az a titok, ami miatt a párkapcsolat tökéletes lehet és amelynek hiányában a legnagyobb szerelem is elmúlik és egymást marva távolodnak el egymástól.
Eljönnél egy ilyen előadásra? (Írd meg légyszi, korod és hogy fiú vagy lány vagy.)
Sosem mennék el, ez is valami amcsi kepacsoaltépítő tréning utánzat amitől a guta megütne.
Ne mondja meg nekem más vadidegen hogy mi nekem a jó kapcsolat mert attól a falra mászok. Én tudom mi kell nekem és aszerint cselekszem.
Én már tudom a titkot, így biztos nem mennék :)
de ha egyedülálló lennék sem igazán érdekelne, hiszen mindenkinek más működik, mástól lesz boldog a kapcsolatuk, szóval szerintem ez hülyeség.
Na de kinek mi a tökéletes kapcsolat?
Honnan tudjam, hogy aki beszél, annak tökéletes a kapcsolata? Mert azt állítja?
Vajon van olyan, hogy "a tökéletes kapcsolat általános, mindenkire érvényes szabályai"?
Ez egy hülyeség.
34F
Nem. Még ha ingyen lenne, akkor sem.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!