Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a párkapcsolatról?

Figyelt kérdés

Ki szeretném kérni a véleményeteket, mert én magam már nem is tudom mit gondoljak. Szóval 3 hónapja vagyok párkapcsolatban. A srác 10 km-re lakik a szomszéd városban, tehát egymáshoz olykor-olykor biciklivel de többnyire busszal járunk. A héten körülbelül 2-3 x ha tudunk találkozni úgy , hogy délután néhány órácskára. Sajnos több ideje nincs rám mivel nyári munkázik és edzésekre jár. Én magam már elgondolkoztam hogy ennek nem sok értelme van, szeretem a fiút csak ez néha kevés tud lenni mert ennyi találkozás mellett nehezen ismeri meg az ember a másikat így nehezebben is nyit felé. Ti egy ilyen kapcsolatot hogy viselnétek egyátalán bele mennétek? Szerintetek?

Előre köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 17. 10:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha ősszel többet tudtok találkozni, akkor szerintem maradj még vele.
2013. júl. 17. 10:08
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg szeretnéd akkor fel sem merült volna Benned ez a kérdés!
2013. júl. 17. 10:09
 3/19 anonim ***** válasza:
Mi 4 évig voltunk együtt 30 km-es távolsággal, legjobb esetben is évközben csak 1-2 hetente tudtunk találkozni hétvégén. Akik igazán szeretik egymást, a távolság nem gond számukra. Ha te ilyen kis távnál úgy érzed, nincs értelme folytatni, akkor nem is szereted igazán.
2013. júl. 17. 10:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a te bajod, hogy neked nincsen semmi dolgod. Ha lenne neked is saját elfoglaltságod, akkor nem problémáznál ezen ennyit.
2013. júl. 17. 10:13
 5/19 anonim ***** válasza:
4-esnél a pont. Sajnálatos, hogy nem tudtok éjjel-nappal együtt lenni, de akkor valószínűleg fiatal lehetsz még, ha ezt nem tudod megérteni, hogy vannak elfoglaltságai az embernek. Te is foglald le magad, hogy ne ezen pattogj egész nap.
2013. júl. 17. 10:15
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

Nekem tökéletes lenne! Nem jó, ha folyton egymás nyakán lógtok, és az élet sem áll meg, ősztől suli, akkor már neked sem lesz időd minden délután.

Ha a heti 3x-i találkozás tartalmasan telik, elégnek kell lennie! Ezen kívül pedig annyi lehetőség van tartani a kapcsolatot, Telefon, Skype, email...

2013. júl. 17. 10:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem rég ismerkedtem meg egy pasival.. Ő is rengeteget dolgozik, előre meg is mondta, hogy ez egy húzós időszak.. Mi két hetente, ha tudunk találkozni az már jó.. Nem könnyű ez igaz, lassan haladunk, lassan ismerkedünk, mert nincs idő.. De engem éltet az a tudat, hogy ősztől már jobb lesz.. Addig pedig számolgatom a napokat mikor találkozhatunk és üzeneteket váltunk,a mi szintén feldob.. Ha valóban kell neked gondold végig, megéri-e azért kidobni mert most nehéz,mikor lehet később sokkal jobb lesz. Én mérlegeltem biztos vagyok benne, hogy megéri "várni rá". Ha te nem így érzed, akkor viszont szakíts.. Az embereknek mások az igényeik.. Lehet találsz valakit, akinek több ideje van rád és sokkal boldogabb leszel vele.. Neked kell eldöntened, mi mit ér meg.. Csak arra figyelj, ne kezdj el hitegetni senkit fölöslegesen.. Annál nincs rosszabb..
2013. júl. 17. 10:20
 8/19 anonim válasza:

Szia! Az én barátom több mint 50km-re lakik tőlem. Mind a ketten suliba járunk,ezért csak hétvégente tudunk találkozni (suli időben)Ez azért van,mert szeretnék egyetemre menni és nagyon komolyan veszem mind ezt. (Egyébként is rengeteget kell tanulnom... )Nyilván van olyan,hogy találkozunk hétköznap,de az nagyon ritkán van. Nyári szünetben(pl jelenleg) nem tudunk sokat találkozni,mert minden nap gyakorlata van és 1 héten többször van,hogy este 7-8 ig kell maradnia,hogy letudja. És látod együtt vagyunk,szeretjük egymást! A kapcsolatunk elején tudta mind a kettőnk,hogy ez így lesz,mivel sokat kell tanulnom stb stb.(amiket már leírtam) 3 éve vagyunk együtt egyébkét! (Úgyhogy elég jól bírjuk szerintem.. ) Szóval,ha neked 3hónap alatt már ennyi problémát jelent és nem érted meg,hogy dolgoznia kell stb.. akkor nem tudom mi értelme van! Persze megértem,hogy szereted és sokat akarod látni,de akkor is meg kell érteni bizonyos dolgokat,hogy működjön és tartós legyen egy kapcsolat! Ez az én véleményem!

Kitartás!

2013. júl. 17. 10:24
 9/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden eddigi választ! Igazatok van nekem valóban több szabad időm van mint neki ezért ráérek ezen gondolkozni, de a feltételezés nem igaz, hogy nem szeretem mert de! Attól félek csak és azért kezdtem el rágódni ezen, mert nem akarom húzni az idejét ami így is szűkös. Megpróbálom elfogadni, hogy ennyi ideje jut rám mert elveszíteni nem akarom csak még is jó volna az időm nagy részét vele tölteni, ahogy ezt egyik válaszoló írta is.
2013. júl. 17. 10:36
 10/19 anonim ***** válasza:

Mindenkinek arra van ideje, amire szán időt.

Valahogy nem egyformán álltok a dologhoz, neklem úgy tűnik.

2013. júl. 17. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!