Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a párkapcsolatról?

Figyelt kérdés

Ki szeretném kérni a véleményeteket, mert én magam már nem is tudom mit gondoljak. Szóval 3 hónapja vagyok párkapcsolatban. A srác 10 km-re lakik a szomszéd városban, tehát egymáshoz olykor-olykor biciklivel de többnyire busszal járunk. A héten körülbelül 2-3 x ha tudunk találkozni úgy , hogy délután néhány órácskára. Sajnos több ideje nincs rám mivel nyári munkázik és edzésekre jár. Én magam már elgondolkoztam hogy ennek nem sok értelme van, szeretem a fiút csak ez néha kevés tud lenni mert ennyi találkozás mellett nehezen ismeri meg az ember a másikat így nehezebben is nyit felé. Ti egy ilyen kapcsolatot hogy viselnétek egyátalán bele mennétek? Szerintetek?

Előre köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 17. 10:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mi úgy vagyunk Barátommal, hogy ha suli van, akkor 150 km van köztönk, csak hétvégén tudunk találkozni (akkor is péntek este pár órára, meg szombat délután pár órára), ha nincs vizsgaidőszak (akkor még kevesebbet találkozunk). Most nyári szünet van, ő szakmai gyakorlaton van, meg szülei földjén kell segítenie, így most se tudunk többet találkozni. Amikor összejöttünk, akkor is nyár volt, de sajnos nem tudtunk találkozni akkor sem (családi gondok miatt, nyaralások, munka). Mégis szeretjük egymást, jól elvagyunk.
2013. júl. 17. 11:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Alapvetően a "tényleg szereted" jellegű dolgokat én is hülyeségnek tartom, mert ez a felfogás azt jelenti, hogy ha látod valaki hibáit, és ezek zavarnak, akkor nem szereted, márpedig ez ökörség. Visszafelé ráadásul ez azt jelenti, hogy ha zavar valami egy kapcsolatban, akkor már nem szereted, ergo vége van. Nagyon sok jól működő kapcsolat csúszik el ezen a felfogáson.

Azzal egyetértek, hogy az embernek arra van ideje, amire rászánja az időt, de a rászánható idő mennyisége nem ugyanaz. Itt az a gond, hogy a kérdező pasija dolgozik mondjuk 4 napot egy héten, háromszor meg edzésre jár, márpedig a sport és a hobbi egy ugyanannyira fontos dolog az ember életében, mint a párkapcsolat. A fennmaradó idejében pedig randizik a kérdezővel. Csakhogy a kérdező valószínűleg csak otthon ücsörög, és az esti találkákat várja, és egész nap ezen kattog.

2013. júl. 17. 11:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyátalán nem ülök itthon és várom , hogy találkozzunk ez butaság! Nekem is szintén van dolgom, kötelezettségeim és nem napi 24 órában a lábamat lógatom, csak én bármikor tudok rá időt szakítani ha szakad ha fúj és amikor pediglen tényleg van szabad idő örülnék ha azt vele tölthetném, csak ugyebár ez nem nagyon megy. Látom többeknek van távkapcsolata , bár az enyém annyira nem nevezhető annak, és igen jól bírják így ebből erőt merítve én is toleránsabb próbálok lenni.
2013. júl. 17. 11:45
 14/19 anonim válasza:
Hány évesek vagytok egyébként?
2013. júl. 17. 12:35
 15/19 A kérdező kommentje:
17
2013. júl. 18. 00:15
 16/19 anonim ***** válasza:
80 km van most köztünk, de hetente találkozunk. Fel sem merült bennünk, hogy ez gond lenne. Tartjuk a kapcsolatot skype-on, hétvégente meg találkozunk 1-2 napot. Szeptembertől, ha újra sikerül egy városba kerülni persze jelentősen könnyebb lesz, de most sem olyan rossz. Elég dolgunk van mind a kettőnknek, így hamar eltelik a hét.
2013. júl. 18. 10:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Olvasgatva minden kedves válaszoló aki párkapcsolatban van a párjával valamilyen módon tartja a kapcsolatot... De én azt a részt kihagytam , hogy mi nem skypolunk csak a bizonyos közösségi oldalon beszélünk jobbik esetben egy nagy fél órat de többnyire pár percet ...
2013. júl. 19. 00:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát azokkal a beszélgetésekkel nem is hagysz ki semmit. Sokszor károsabb, mintha nem is lenne...
2013. júl. 19. 09:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Van benne valami igazság utolsó válaszoló!
2013. júl. 28. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!