Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a párkapcsolatról?
Ki szeretném kérni a véleményeteket, mert én magam már nem is tudom mit gondoljak. Szóval 3 hónapja vagyok párkapcsolatban. A srác 10 km-re lakik a szomszéd városban, tehát egymáshoz olykor-olykor biciklivel de többnyire busszal járunk. A héten körülbelül 2-3 x ha tudunk találkozni úgy , hogy délután néhány órácskára. Sajnos több ideje nincs rám mivel nyári munkázik és edzésekre jár. Én magam már elgondolkoztam hogy ennek nem sok értelme van, szeretem a fiút csak ez néha kevés tud lenni mert ennyi találkozás mellett nehezen ismeri meg az ember a másikat így nehezebben is nyit felé. Ti egy ilyen kapcsolatot hogy viselnétek egyátalán bele mennétek? Szerintetek?
Előre köszönöm a válaszokat!
Alapvetően a "tényleg szereted" jellegű dolgokat én is hülyeségnek tartom, mert ez a felfogás azt jelenti, hogy ha látod valaki hibáit, és ezek zavarnak, akkor nem szereted, márpedig ez ökörség. Visszafelé ráadásul ez azt jelenti, hogy ha zavar valami egy kapcsolatban, akkor már nem szereted, ergo vége van. Nagyon sok jól működő kapcsolat csúszik el ezen a felfogáson.
Azzal egyetértek, hogy az embernek arra van ideje, amire rászánja az időt, de a rászánható idő mennyisége nem ugyanaz. Itt az a gond, hogy a kérdező pasija dolgozik mondjuk 4 napot egy héten, háromszor meg edzésre jár, márpedig a sport és a hobbi egy ugyanannyira fontos dolog az ember életében, mint a párkapcsolat. A fennmaradó idejében pedig randizik a kérdezővel. Csakhogy a kérdező valószínűleg csak otthon ücsörög, és az esti találkákat várja, és egész nap ezen kattog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!