Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy törődjek bele abba hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy törődjek bele abba hogy én soha nem fogom megtapasztalni azt hogy milyen párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
15 éves korom óta szeretnék barátnőt, akkor is már éreztem hogy nekem ez nagyon nehéz lesz, de akkor még bíztam benne hogy egyszer összejön. Eltelt azóta 10 év és semmit nem haladtam előre ebben a témában. Ennyi idő alatt semmi siker az eléggé lehangoló. Úgy érzem hogy nem lesz nekem soha. De ezt nehéz elfogadni mert szeretném, meg miért pont nekem nem jön össze.
nov. 4. 19:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én évek óta küzdők evvel, folyamat kérem az embereket, hogy adják tudtomra, de egyszerűen nem megy, hiába kaptam meg már vagy 1000szer.
nov. 4. 19:50
 2/17 anonim ***** válasza:
49%

Először legyenek lány ismerettségeid barátaid szocializálodj.

Ha majd el tudsz velük lenni, beszelgetni, majd alakul a egy kapcsolat.

Ne a kapcsolaton rugozz

nov. 4. 19:51
 3/17 anonim ***** válasza:
1%
2. Miért kell erőltetni? Ha egyszer alkalmatlan, akkor alkalmatlan. Ezzel csak az éred el, hogy egy incellel több kommentel itt.
nov. 4. 19:57
 4/17 anonim ***** válasza:
58%

Nem beletörődni kell, hanem tenni érte amíg nem sikerül.

Elég nagy probléma, hogy 10 év alatt semmit se fejlődtél.. akkor mégis mit csináltál abban a 10 évben?

nov. 4. 20:08
 5/17 anonim ***** válasza:
25%
10 év alatt hozzászokhattál volna
nov. 4. 20:10
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
De a 10 év alatt volt legalább randi, alkalmi dolog, csók, bármi, vagy még addig sem jutsz el?:/
nov. 4. 20:15
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Én odaadnám az összes tapasztalatomat, az összes eddigi nőmet. Ha lenne rá lehetőség az összes párkapcsolati, lelki élményemet kitörölném. Jelenleg is inkább élnék egyedül a világ másik oldalán. Ha ver, ha rám hallgatsz, elkezded értékelni hogy egyedül vagy!
nov. 4. 21:05
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
RINYA
nov. 5. 05:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahhogy abba is beletörődik a legtöbb ember, hogy nem lesz milliárdos, nem lesz világsztár, nem lesz híres, ünnepelt ember, vagy olyan történelmi személy akire évszázadok múlva is emlékezni fognak. Ettől még lehetsz boldog és élhetsz jól, ez csak egy része az életednek. A prioritásokat áthelyezed valami másra, lehetőleg olyan dologra, dolgokra amelyektől jól érzed magad és sikereket tudsz bennük elérni.

A párkapcsolat, főleg átlagos vagy esetleg átlag alatti férfiként jelneleg luxus kategóriának számít, főleg ha olyannal vagy együtt, akit VALÓBAN vonzónak találsz, akivel valóban jól érzed magad és nem csak külső elvárások miatt alkottok egy párt (hú de hány ilyen van és tudom akik jönnek beszólni, hogy a legtöbb átlagos pasinak van kapcsolata, azok azért gondolkodjanak el azon, hogy valóban JÓ és BOLDOG kapcsolata van-e ezeknek az embereknek, vagy csak ilyen "muszájból" élnek együtt egy nővel, mert mondjuk van közös hitel, ház, gyerek stb.)

nov. 5. 06:24
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
9. Azt kihagytad hogy a nő is vonzódik a férfihoz,és nem csak szimplán vele van mert nincs jobb. A szexuális vonzalom meg csak hab a tortán, mert korunkban ezzel is óriási problémák vannak. A kezdeti rózsaszín ködös szexet felváltja a megfelelési kényszeres, majd az is megszűnik.
nov. 5. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!