Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon szeretek egy embert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek egy embert, de nagyon nehéz az ügy? Ti mit tennétek? Nem akarom elvesziteni, de nem tudom megtenni amit kér.

Figyelt kérdés

Azt akarja hogy legyen belépése a facebookomba mert igaz nekem irogatnak más csàvók és zaklatlak és mivel nem hagyják abba ő akar rendet tenni, mondta belepne és helyre tenné az irogato embereket. Meg engedném neki ,hogy belépjen de van egy ember az üzenetek között aki egy dolog miatt fontos( nem szerelem) bizonyos dologért kapok meg valamit( sajnos más módszerrel nem tudom megkapni azt csak ha valamit megcsinalok neki) félek ha meglátja akkor el fog hagyni)

Meg amúgy se akarom senkinek a Facebook jelszomat megadni.

nov. 4. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Soha nem engedném meg senkinek, hogy az én dolgaimban intézkedjen. Tartsa csak rendben a saját dolgait, semmi dolga a tieiddel.

Mondd neki, hogy majd te megoldod. Egyáltalán mi köze ahhoz, hogy ki mit ír neked? Magánügyed a saját profilod.

nov. 4. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Kár volt kiadnod ezeket, mert örök támadási felület lesz rajtad. Át fog abba fordulni, hogy te vagy a r.banc csak, ne csodálkozz.

Nem a pasikat fogja szidni, mivel ő is az. Hanem téged.

nov. 4. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

" Át fog abba fordulni, hogy te vagy a r.banc csak, ne csodálkozz."

És ha tényleg??

Más csávók írogatnak és "zaklatnak" = Ha valóban zaklatás lenne, miért nem tiltja őket? Ehelyett beszélget velük, és érdekes módon többen is vannak. Több mint gyanús.

de van egy ember az üzenetek között aki egy dolog miatt fontos( nem szerelem) bizonyos dologért kapok meg valamit( sajnos más módszerrel nem tudom megkapni azt csak ha valamit megcsinalok neki) félek ha meglátja akkor el fog hagyni) = Mivel ez se volt kifejtve rendesen, lehet bármi. Igen, akár orális szex drogokért cserébe. Nem olyan ritka dolog ez se, mint sokan azt gondolják.

Nekem egyébként maga a stílus ami bűzlik, a folyamatos hárításokkal és magyarázkodással. A férfi is jó nagy barom hogy majd ő bemegy és igazságot tesz, meg nyilván onnét hatalmas kontrollt dobna rád. És még idióta is, mert ha valóban sunyiságok zajlanak, az ugyanúgy mehetne tovább facen kívül másik felületen, amiről nem tud. De azért nem csak a férfit kéne itt oltogatni úgy érzem, mindkét fél erősen saras és handicapes lehet.

nov. 4. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
nov. 5. 17:32
 15/16 A kérdező kommentje:
20
nov. 5. 18:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondoltam, h fiatal vagy. Szóval: nyilván nem kéne megadnod neki. Másrészt: az is elég furi, hogy van egy másik, akinek "bizonyos dolgokat" csinálgatsz valamiért.
nov. 5. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!