Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon szeretek egy embert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek egy embert, de nagyon nehéz az ügy? Ti mit tennétek? Nem akarom elvesziteni, de nem tudom megtenni amit kér.

Figyelt kérdés

Azt akarja hogy legyen belépése a facebookomba mert igaz nekem irogatnak más csàvók és zaklatlak és mivel nem hagyják abba ő akar rendet tenni, mondta belepne és helyre tenné az irogato embereket. Meg engedném neki ,hogy belépjen de van egy ember az üzenetek között aki egy dolog miatt fontos( nem szerelem) bizonyos dologért kapok meg valamit( sajnos más módszerrel nem tudom megkapni azt csak ha valamit megcsinalok neki) félek ha meglátja akkor el fog hagyni)

Meg amúgy se akarom senkinek a Facebook jelszomat megadni.

tegnap 18:03
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kitörölgethetném az üzeneteket mondjuk
tegnap 18:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Ti mit tanacsoltok mit csináljak ? El vagyok keseredve
tegnap 18:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Manipulál, már most.
tegnap 18:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kezébe veszi a szemelyes oldalad egyszer ha elkapja az ideg nyilvanosan fog lekvázni is akár, visszaél a profiloddal, minden ismidnek elkuldi az intim fotóid.

Aki erre képes hogy más adatlapját kezelje annyira semmi gátlás nincs benne, az sokminden másra is képes.

tegnap 18:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Amugy az ismiddel áttérsz pl whatsappra, facerol letörlöd es kész.

Nem ez lesz itt a baj. Hanem nagyon más.

tegnap 18:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

1. tegyél rendet te magad a neked írogatók között

2. nem mindegy, hogy mit kér tőled az a bizonyos egy a bizonyos dolgokért. Pénzt ad szexért? Elég, ha csak leszopod alkalomadtán, és akkor te nyersz valami pályázatot? Szépen megkér, hogy ha sütsz neki sütit, akkor cserébe lenyírja a füvet nálad? Nem mellékes. Ezt azért érdemes a pároddal megbeszélni, ha olyan, ami beleférhet egy kapcsolatba, ha meg nem olyan, akkor meg beszüntetni azonnali hatállyal (vagy hát, érted... Gerincfüggő, de na).

3. nem kell megadnod senkinek a facebook jelszavad, mert az nem vezet semmire. Főleg, ha nem is akarod. De te sem lehetsz örökké passzív elszenvedője az életednek, szóval érdemes a kezedbe venni az irányítást.

tegnap 18:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az hogy "nem kell" megadnia, hanem alap, hogy nem adjuk meg senkinek.

Bármi lenne még a rendorség se tenne semmit elvégre te magad jogositottad fel arra hogy a szemelyes adataidat kezelje.

tegnap 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Hú, de gáz vagy. Látom, megint sikerült belenyúlni a tutiba. Nem baj, a rendőrök már úgyis rég jártak nálad, lehet, aggódnak is😂
tegnap 18:22
 9/13 anonim ***** válasza:
8 bakker egy rakat ilyen csaj van ilyen palival a gyk-n.
tegnap 18:22
 10/13 anonim ***** válasza:
#9! Ilyen sötét csak egy.
tegnap 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!