Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem szeretem a szexet, de nem akarom elveszíteni a férjemet?
Szerintem azt kellene belatnod, hogy ez csak egy tünete annak, hogy bennned komoly törések vannak. Ez kezelhető, csak szakemberhez kell menni.
Én kezdetektől utáltam a szexet, nem élveztem egyik barátommal sem, mindig szakítottam mindenkivel kb másfél hónap utan. (12x történt ez meg. Azt hittem, hogy aszex, vagyok,vagy frigid, mindenfèle tudományos magyarázatot kerestem arra, hogy miért nem tudom élvezni a szexet, volt itt szűk medencétől kezdve hatrahajlo méhen keresztül a nem megfelelo vaginaformaig minden. Lovalltam bele magamat a hulyesegeimbe, mert annyira jol esett sajnálni magamat...(volt bantalmazo kapcsolatban is részem, meg parkapcsolati erőszakban is)
Aztan jött a mostani párom, akinél úgy indítottam, hogy én a szexben sz@r vagyok, erre készüljön fel és ne várja, hogy élvezni fogom, mert nekem nem megy. Erre azt mondta, hogy adjak időt, ameddig megtanulja a testemet. Egy éve és 3 hónapja vagyunk együtt. Eloszor 2 hónap utan sikerult elelvezni, akkor még mindenfele stimuláció bevetesevel, ma már siman megy misszionariusban, mint a karikacsapas.
Ez nem jelenti azt, hogy mindig van kedvem. Most volt egy ket honapos nehez idoszakunk, hulla fáradt voltam mindig. Nem volt kedvem, de fontos, hogy tudtam, hogy ez nem az alapàllapotom, csak túl nagy volt a leterheltseg.
Szerintem elobb magadba kellene nezni, hogy miért nem akarod a szexet és az okokon lehet-e változtatni, illetve, hogy mi lenne, ha azok az okok nem lennének, hogy ki lennél alaphelyzetben traumák es nyomás nélkül.
Van egy pszichológiai elmélet, mi szerint egy párkapcsolatban vannak szerepek. A férj és a feleség szerepe. A gyerekek megszületésével ezek kiegészülnek az apa és az anya szerepével. Ahhoz, hogy harmonikus legyen a család, fontos, hogy mindkét szerepben fejlődőképesek maradjunk. Ha viszont csak az egyikben teljesítünk a másik rovására, akkor diszharmónia lép fel a családban is.
Meg kellene találni a valódi okát, amiért nincs szexuális vágyad. Ha csakugyan a feszített élettempó, az anyai szerep fáraszt ki, akkor ott kellene valamit változtatni. (Szerintem kor-tünet, hogy sok családban a gyerekek állnak a központban, kizsigerelik magukat a szülők, csak hogy a gyerek egy pillanatig se unatkozzon, folyamatosan fejlődjön, stb., de ez már más téma, ne menjünk bele.)
Sajnos pontosan ilyen tünetek miatt ment tönkre a házasságom. A valós okok egyike pont ez az anyai szerep túlvállalása volt, de más okok is voltak, amin nem lehetett változtatni. Válás lett a vége. Kívánom, hogy megtaláld a megoldást, akár szakember segítségével is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!