Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos rettenetesen féltékeny vagyok, már már kihat az egészségemre. Álmatlan vagyok szorongok, ez miatt gyengébb. Hogy lehetne ezt leküzdenem? Szeretem a párom, nem akarom elveszíteni
Van egy csaj ismerősöm, akinél hasonló volt a dolog: sose volt különösebben féltékeny típus, amíg össze nem jött a mostani párjával. Nem tudta ő sem megmagyarázni az okát. Több beszélgetés után annyit tudtunk kihámozni, hogy a barátja mintha az ő bizonytalanságából nyerné a magabiztosságát. Ez így egy kicsit mérgezően hangzik, a srác amúgy egy kedves, nyitott, barátságos ember, de észrevehetően szeretett dominálni mások felett. Nem tudom, ez mennyire volt tudatos nála, de mintha folyton versenyezni akart volna bárkivel, aki vevő rá, hogy bizonyítsa: én vagyok a jobb. Ez pedig a lány önbizalmát teljesen aláásta.
Már nem tartom velük a kapcsolatot, de tudomásom szerint még együtt vannak, szóval remélhetőleg megtanulták kezelni ezt a helyzetet.
Miből gondolod hogy akkora adonisz?
Egy nő sem féltékeny ok nélkül.. mit csinál/történik hogy így előjött benned ez az érzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!