Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, ha nem szeretem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem szeretem a szexet, de nem akarom elveszíteni a férjemet?

Figyelt kérdés
12 éve vagyunk együtt. Nagyon hamar jöttek a gyerekek, és a kapcsolat elején azért aktívabb voltam, de már szinte egyáltalán nem akarok szexelni a férjemmel. A gyerekek óta szinte alig van ellazult pillanatom. Napközben mindig a közelünkben vannak, éjjelre meg hullafáradt vagyok. Nem is igazán kívánom őt, és nekem annyira nagy macera élvezni. Tudom, mások szeretnek szexelni, de én csak azért csinálom, hogy megtartsam őt, mert egyébként meg szeretem és hülyeségnek érzem csak emiatt elválni. Nem akarom őt elengedni, de gyötörni sem akarom. Mit tegyek? Más házasok ezt hogy oldják meg?

2022. nov. 7. 17:33
1 2
 11/19 Mathus ***** válasza:
25%
#10: a gyerekek csak takarózás, meg kamuzás. az aszex embereknek nem kellene rendes emberekkel párkapcsolatban élniük, hanem szépen ellenni magukban. és nem tennék tönkre más emberek életét. mindenki úgy válasszon társat, hogy az "étvágya" passzoljon a másikéhoz, és ne pedig megjátsza magát.
2022. nov. 7. 19:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
11 ez az egyik legnagyobb tévedés a női szexualitást illetően. Kifejezetten magas libidóval sem volt kedvem a szexhez, amíg a semmiben nem segítő férjemmel éltem. A gyerek születése után az alvás volt az egyetlen vágyam. A pihenés, regenerálódás létszükséglet, a szex nem az. A szervezet pedig, amikor az energiái végét járja, nem a szexre fog tartalékolni.
2022. nov. 7. 19:23
 13/19 Mathus ***** válasza:
15%
#12: lehet újat mondok, de léteznek szexuális orientációk, van belőlük többtucat. ebből az egyik az aszexualitás. serdülőkor végére hellyel-közzel mindenkinek leesik az, hogy mi indítja be, és mennyire. (nem annyira) régen az emberek nem élhették meg a fentiek többségét (ott a telexen a bdsm doku), és próbálták magukat a heteto- bi- homoszexualitás háromosztatúságába beleszuszakolni. DE már a 90-es évek közepétől van olvasható, hozzáférhető irodalma (blogok is) a szexuális irányoknak. tehát egy mai harmincas már gyakorlatilag "beleszületett" ebbe, neki ezek (úgy mint a kérdezőnek) létező információk voltak, el tudta/tudja magát helyezni a "palettán". tehát aki aszexként definiálja magát, az NE menjen bele párkapcsolatba, max másik aszexszel. különben ugyanaz történik vele, mint még 40-50 éve a melegekkel. belekényszerül egy olyan életbe, ami a sajátja és traumatizálja magát és a környezetét.
2022. nov. 7. 20:12
 14/19 Mathus ***** válasza:
5%
*ami NEM a sajátja. bocs.
2022. nov. 7. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a kérdező egyik válaszából az derül ki, hogy volt időszak, amikor vágyott a párjára és élvezte is vele a szexet. Szerintem itt megdőlt az aszexualitás, más az oka.

Gondolom a szokásos: egyedül volt/van a gyerekekkel, háztartással, nulla "én idő", majd aztán csinálja ugyanezt 8 óra munka mellett is, mert a gyes időszak után is rajta maradt. Tipik magyar családi élet, igazi libidó gyilkos a nőknél, és előbb utóbb válás lesz a vége úgyis. Az apás hétvégéken legalább tud majd pihenni és magával foglalkozni.

2022. nov. 7. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
keress fel egy szexológust vagy szexuál pszichológust
2022. nov. 7. 22:09
 17/19 anonim ***** válasza:
33%
Kezdj el gondolkodni rajta mi izgat fel ennyi.
2022. nov. 8. 01:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mathus neked ez az aszexualitás a becsípődésed? Már ezerszer láttam, hogy mindenhova ezt írod, amikor csomószor csak értő olvasásra lenne szükség, ugyanis legtöbbször leírják, hogy JELENLEG nem kívánják a szexet. Az aszexuálisok száma pedig ahogy en tudom elég alacsony (sztem a 2%-ot sem éri el), szóval eléggé valószínűtlen, hogy csak a gyakorin kb mindenki aszexuális legyen
2022. nov. 8. 11:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

12 év gyerek nélkül IS rengeteg, és sok házasságban ennyi idő után nincs rendszeres szex, sőt.

Mi 2,5 év után szétmentünk exemmel, részben pont emiatt. Nem volt szex, max havi 3x.

Nincs nagy libidóm - azt hittem!-, de ez még nekem is kevés volt.

A barátommal kétnaponta szeretkezünk, de naponta is csinálnám, mert vele jó, és megleőődtem, hogy amúgy VAN libidóm.

2022. nov. 8. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!