Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő tökéletes jelemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő tökéletes jelemet keres az rendben van, de ha valaki szeretné hogy kihelyezzék hogy szeretik, az túl nagy igény?

#igény #Tökéletes kell #ne legyen elvárásod
nov. 4. 13:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem, ha valakinek állandó megerősítés kell, hónapok, évek, akár évtizedek távlatából is, annak bizony komoly gondjai vannak az önbizalmával, önbecsülésével. Persze, az ember igényli, hogy elhangozzon a szeretlek, mert jó hallani, de heti többször elvárni, hogy megerősítsen abban, hogy elég jó vagy neki ennél sokkal több. És szerintem ez már nem egészséges, legalábbis én nem tűröm a kapcsolatban az ilyesfajta állandó érzelmi energialeszívást. Ha nem lennél elég jó, nem lenne veled, de a tököm bizonygassa ezt állandóan.
nov. 4. 14:54
 12/23 A kérdező kommentje:
11. Magyarán úgy kell csinálni, mint a székely viccben, hogy az oltárnál mondtam hogy szeretlek, ha változik szólok?
nov. 4. 14:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

11, de ez egy szeretetnyelv. Nem bizonygatás. Ennyi erővel az is bizonygatás, ha megsimogatod, vagy veszel neki egy csokit.

Szerintem annak erőfeszítés ez, aki már nem érez semmit. A páromat boldoggá tenni, ha kimondom, hogy szeretem... akkor megteszem. Ez már tényleg ilyen legalja szint, hogy egy szó is megerőltetés.

nov. 4. 15:03
 14/23 anonim ***** válasza:

13, én ismerek ilyen "szeretetnyelvű" embert. Az, hogy kimondjam, hogy szeretem, mikor erre nekem is indíttatásom van, az oké. Az hogy valaki kérdezget, hogy ugye szeretsz? De tetszem? Ugye milyen kedves, cuki, akármilyen voltam? Ugye milyen jól áll ez a ruha, ugye..., az sima megerősítés keresés, ami nekem nagyon terhes. Persze, amíg az ember szerelmes, addig a nyűgöt is vàllalja, újra és újra megerősíti, pizitívan reagál a célzásokra, rejtett utalásokra, aztán egy idő után kiszeret az enetgia vàmpírból, jellemzően előbb, mint utóbb.

Lehet, hogy neked van igazad és a kérdező nem ez a fajta de az a mondat rész, hogy "jól esne a megerősítés hogy szeret, hogy elég jó vagyok a másiknak" azért nekem sugall ezt-azt.

Nekem az ilyemi nagyon sok.

Kérdező, olyat keress, akinek erre igénye van. Akit én ismerek, az nő, tehát minden esélyed meg van rá, hogy találj.

nov. 4. 16:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Igazad van, a nők igenyeimiart soha senki sem panaszkodik😂
nov. 4. 16:47
 16/23 A kérdező kommentje:
14. Mondjuk azt se tudom mondani, hogy nem joggal sugall valamit. Tényleg gatya az önbizalmam. Mondjuk érdekes hogy ezt sok nő úgy képzeli, hogy neki lehet. Legalábbis 2 ilyet volt szerencsém ismerni.
nov. 4. 16:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Egyébként ez egy konkrét példa? Tehát volt egy párkapcsolatod, ahol a nő nem mondta elégszer hogy szeret?
nov. 4. 16:56
 18/23 A kérdező kommentje:

17. Egyszer se mondta senki hogy szeret.

De konkrétan két olyan lány barátom is volt, aki szerint ezt így normális elvárás részükről. (Mármint barát barát, nem barátnő)

nov. 4. 16:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Igen, azt értem, hogy a női elvárások honnan jönnek, a második be linkelt kérdést nem értem. Mert párkapcsolaton belül érthető elvárás lehet, de azon kívül nem igazán tudom értelmezni. Vagy párkapcsolat nem mondta soha hogy szeret?
nov. 4. 17:04
 20/23 A kérdező kommentje:
19. Nők két konkrét nő ezt így elvárja a pártjától, aki nem én vagyok. Azért tudom mert egy ideig jóban voltunk.
nov. 4. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!