Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítsam az ismerkedést egy olyan lánnyal, akivel minden rendben lenne, de teljesen más helyen képzeljük el a jövőnket?
Már 2x randiztunk, minden rendben volt, kezdene komolyabbra fordulni a dolog, de van egy olyan dolog amit nem mondtam neki eddig, de ez leküzdhetetlen akadály lenne, ez pedig a település ahol elképzeli a jövőt.
Ahol jelenleg lakunk város Ő ott rendezkedett be, ott vannak a barátai, ott vett hitelre lakást, ott dolgozik.
Én meg épp mostanában terveztem Pesten a lakásvásárlást, ott is dolgozom (igaz otthonról), a barátaim 90%-a is ott lakik, szeretem is a várost.
Ahogy beszélgettünk nekem az jött le, hogy ebből nem akar engedni, és az a helyzet, hogy én sem akarok abból, hogy Pesten vegyek lakást.
Gondolom ezek alapján a lehető leghamarabb meg kéne szakítanom az ismerkedést.
"Gondolom ezek alapján a lehető leghamarabb meg kéne szakítanom az ismerkedést."
Igen, nem ártana.
Mi lenne, ha megbeszélnétek egymással, hogy ki mit gondol erről a konkrét kérdésről? Ha lesz köztetek komolyabb kapcsolat, akkor úgyis közösen kellene megoldanotok az ilyen kérdéseket. Ha nem lesz köztetek kapcsolat, akkor meg azt is ki tudjátok együtt találni.
2 randival még nem tartotok ott, hogy emiatt hosszú távú terveket adjatok fel. Viszont szerintem épp úgy nem korrekt egy ilyen tényező miatt kiadni a másik útját anélkül, hogy vele is tudatnád, hogy egyáltalán van egy ilyen megfontolás a döntésed mögött, mintha nem szólnál neki róla, hogy totál máshol akarod élni az életed és vele csak rövid távon "szórakozol".
A kommunikáció remekül meg tudja oldani az ilyen helyzeteket. Közösen vagy találtok egy megoldást a problémára, amire magadtól talán nem is gondoltál volna, vagy közösen tudjátok meghozni a döntést, hogy ez bizony kizáró ok. De az is lehet, hogy nem is emiatt nem lesz belőle harmadik randi. Ahogy az is lehet, hogy azt mondja, hogy egyelőre induljon el a kapcsolat, aztán majd ha már ott tartotok, hogy költöznél, meglátjátok, hogy mi lesz addigra a kapcsolatból. Ha nem is kérdezed meg, sosem tudod meg, hogy ő mit válaszolna. Minden más csak feltételezés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!