Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő látványosan bujkál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő látványosan bujkál és retteg, akkor ez jó megoldás lehet segíteni neki?

Figyelt kérdés
Ha nem hagyjuk őt bujkálni és rettegni, hanem ha kell akkor erővel is, de szembesítjük őt a félelme tárgyával. Így idővel megtanulja, hogy nem is kell annyira félnie tőle.

nov. 4. 11:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem. Egy férfinél talán, de egy nőnél kizárt. Gyűlölni fog miatta, azt fogja mondani, hogy rákényszeríted és igaza is van.
nov. 4. 11:57
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem, ez egy nagyon rossz megközelítés. Erővel nem lehet semmit tenni, mert csak rontana a helyzeten.
nov. 4. 12:05
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Mitől fél?
nov. 4. 12:06
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
Ha valakit úgy látok hogy valamitől retteg és bujkál emiatt... messziről elkerülöm. Nincs szükségem ennyire kattant személyre az életembe.
nov. 4. 12:12
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Hogy kell elképzelni a bujkálást? Egy barlangban él? Mitől retteg? A villamostól? A medvétől? Erőszakkal semmit nem fogsz elérni, csak helyrehozhatatlan kárt okozol. Ja, és attól, hogy szerinted nem valós a félelme, attól még lehet az.
nov. 4. 12:15
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Az erőszak soha nem megoldás. Tudom, a legkényelmesebb, mert zéró empátiával mondhatod, hogy próbáltál segíteni.
nov. 4. 12:22
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Az önjelölt „megmentők” tudják a legnagyobb károkat okozni.
nov. 4. 12:27
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

Csak még jobban fog félni, és téged is megutál, sőt tőled is félni fog.

Az ilyet vagy hagyd, vagy ha tényleg segíteni akarsz neki, akkor segits neki pszichológust találni.

nov. 4. 12:32
 9/15 anonim ***** válasza:
88%

Ez a legbutább dolog, ami eszedbe juthat. Erővel??? Nem is értem a logikát.

Ugyan nem tudom, i az, amitől a kérdésben szereplő nő fél, de elmesélem a saját példámat.

Féltem a lovaktól. Majd a gyerekem elkezdett lovagolni, szép lassan feloldódott a félelmem, és megfogalmazódott bennem, hogy megtanulnék én is alapszinten. Sajnos egy ilyen edzőhöz kerültem, akinek ez volt a módszere: rákényszerített nem komfortos helyzetekre, sőt, direkt adott olyan feladatokat, amikről tudta, hogy kimondottak félek. Most ott tartok, hogy jobban félek a lovaktól, mint a kiindulási ponton.

Butácska példa, de remélem, érted a mondanivalóm.

nov. 4. 12:37
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

Exem szerette ezt csinálni. Ő jobban tudta, mi a jó nekem.

Akkor sem volt jó megoldás, ha még én is tudtam, hogy irracionális a félelmem.

nov. 4. 12:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!