Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő látványosan bujkál és retteg, akkor ez jó megoldás lehet segíteni neki?
Csak még jobban fog félni, és téged is megutál, sőt tőled is félni fog.
Az ilyet vagy hagyd, vagy ha tényleg segíteni akarsz neki, akkor segits neki pszichológust találni.
Ez a legbutább dolog, ami eszedbe juthat. Erővel??? Nem is értem a logikát.
Ugyan nem tudom, i az, amitől a kérdésben szereplő nő fél, de elmesélem a saját példámat.
Féltem a lovaktól. Majd a gyerekem elkezdett lovagolni, szép lassan feloldódott a félelmem, és megfogalmazódott bennem, hogy megtanulnék én is alapszinten. Sajnos egy ilyen edzőhöz kerültem, akinek ez volt a módszere: rákényszerített nem komfortos helyzetekre, sőt, direkt adott olyan feladatokat, amikről tudta, hogy kimondottak félek. Most ott tartok, hogy jobban félek a lovaktól, mint a kiindulási ponton.
Butácska példa, de remélem, érted a mondanivalóm.
Exem szerette ezt csinálni. Ő jobban tudta, mi a jó nekem.
Akkor sem volt jó megoldás, ha még én is tudtam, hogy irracionális a félelmem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!