Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A puák azért tűntek el, mert mind becsajoztak, és boldogan élnek a háremükbe?
"épkézláb emberi kapcsolatoktól olyan messze voltál, mint makó jeruzsálemtől."
Egyáltalán nem hiszek az "épkézláb emberi kapcsolatokban", ebből a szemszögből még a PUA-val is szembe fordulok. Az én világképem szerint ugyanis a világ egy sakktábla, és csak az a fontos, hogy milyen stratégiát használ. Beszélhetsz nekem itt a 10/10-es nőkről, amikor ők is csak egy bábu a sakktáblán, akiket ha kell simán le lehet onnnan venni, ha jónak látszik.
"és közben minden kicsit is értelmesebb ember előtt leégetted magad egymilliószor."
Te jó ég, teljesen olyan, vagy mint anyám, Mintha őt olvasnám. 😫
Miért? 😢
Elmondom neked, hogy nem csak milliószor égetem magam le, hanem húszmilliószor, sőt, ha kell százmilliószor is. Az égések után ugyanis rájöhet az ember arra, hogy semmi rossz nincs egy cikis helyzetben, és egyre jobban és jobban immúnissá válok a világ véleményére, vagyis azt csinálok amit akarok.
Az ilyen emberek viszont, mint amilyen anyám, meg mint te vagy, pont azt nevelték belém, hogy a társadalomnak kell megfelelni. Káros tanításaitoknak meg is lett az eredménye.
"annyira sikeres, hogy a fél életét a gyk-n tölti"
Esetemben volt értelme itt lenni, mivel több nővel is jártam innen. A részleteket megint kihagyom, pedig kedvem támadt flexelni. 😅
Most meg azért vagyok itt, mert tanulok, és itt segítenek nekem. Ezért gyakram látogatom a tudomány rovatot is. Aztán kikapcsolódásként ide átnézek.
A végére még valami:
"persze, persze. néha nagy nehezen felszedtél egy tök hülye, vagy tök ronda, vagy tök elkeseredett, vagy félig (vagy már teljesen) ittas lányt"
Szerintem elköveted azt a hibát - mint itt sokan - hogy a ronda lányokat lenézve, könnyen kaphatónak hiszed.
Én abban hiszek, hogy a ronda lányokat NEHEZEBB felszedni. Egyrészt mivel sokan azt gondolják, hogy könnyű prédák, így tonnányi udvarlójuk van. Ma már a ronda nő is elhiszi, hogy szép, emiatt beképzelt is lehet.
Másrészt ezek a csajok tele vannak frusztrációval, gyanakvóbbak lehetnek, ha egy pasi próbálkozik.
Ha nem hiszed, akkor próbáld ki. 😉
Aki tehát egy ronda lányt felszed, az paradox módon erősebb szociális készségekről tehet bizonyságot, mint ahogyan paradox módon a fekete humort bírók IQ-ja magasabb, pedig ez is hülyeségnek tűnik.
Egy valamit azonban határozottan visszautasítok:
Ittas lányokat SOHA nem szedtem fel.
És nem is fogok.
ex-Pick-up artistként művész vagyok, a nők művészi meghódítása a feladatom. Sosem alacsonyodnék ilyen aljas eszközhöz.
Van egy húgom, őt úgy próbálták felszedni, hogy belekevertek valamit az italába.
Sosem süllyednék ilyen szintre, hogy kiszolgáltatott lányokat szedek fel!
Remélem, ezek után megbánod a nekem tett sértő kijelentésed!
Még valami: az a szubjektív véleményem, hogy a magsabb szintű PUA-ban már régen eljutottak addig, hogy nem pontozzák a nőket.
Én legalábbis ezt tanultam a saját közösségemben.
Ott azt mondták kategória van: lefeküdnél vele, vagy nem.
Én például az 50-es éveimben járó Nina Hartley-vel is kefélnék, mert engem izgatnak az idősebb nők, míg lehet, te visszautasítanád.
Ha azonban mindenképpen ragaszkodsz a 10/10-es nőhöz, akkor pl. Amber Heard-ot lehet annak tartani, akinek az aranymetszés szabályai szerint közel 100%-ban tökéletes az arca. 😉
Bevallom, nem voltam még, Amber szintű nővel, de mentségemre szóljon, hogy hogy nem sok olyan tökéletes nő van a világon (habár viselkedésre ő is tud proli lenni. 🥶).
De ez engem nem zavar. A csajozás arról szól, hogy folyamatosan fejlődünk, és magasabb szintre jutunk. Szóval engem csak motivál az, ha valami még hiányzik. 😅
Az ex-barátnőm nem volt 10/10, de büszke vagyok rá. Szép kék szemei, és hibátlan alakja volt, ráadásul értelmiségi is.
A #14-es kommentelővel való vitám már nem tartozik a temához, a #3-as kommentben írtam dióhéjban a témáról.
Ha viszont a kedves Kérdező arra kíváncsi részletesen, hogy mi volt a PUA, akkor ne belőlem induljon ki, mivel a vitában olvasható válaszaimban keverednek a saját - a PUA-tól független gondolatok - egyetlen PUA közösség nézeteivel. PL. az emberi kapcsolatokban való kételkedés, és a világ sakktáblaként való elképzelése az én egyéni elképzelésem, semmi köze A PUA-hoz.
Aki engem azonosít a Pick Up Artist-al, az olyan, mintha 1 hívő véleménye alapján ítélné meg az egész kereszténységet.
Ott van viszont a PUA irodalom.
A közösség történetéhez Neil Strauss: A játszma című könyvét javaslom:
Magyarországon a legjobb könyv Zsedényi Csaba: Kulcs a nőkhöz című könyve:
#12 voltam.
Kedves 16-os!
Az incelekkel szerintem az a probléma, hogy kicsit sem hisznek magukban.
Ez az érzés nekem sem ismeretlen, de amíg egy pasi nem jut el addig, hogy igenis ő is képes kialakítani egy párkapcsolatot, addig feleslegesen menne bárhová.
Azt viszont elmondom, hogy emeljétek fel a szemeteket, és nézzenek szét.
Proli, meg előnytelen külsejű pasik is össze tudnak szedni nőket...
A csajozás nem lehetetlen, ráadásul tonnányi nő van a világon.
a negatív élményekből tanulni lehet.
Mitől félnek akkor az incelek?
Hajrá, ne adjátok fel!
12 voltam :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!