Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél mit jelent az, hogy "vigyázz jön a család"?
20éves középiskolás vagyok, és megtetszett egy lány akivel már találkoztam párszor, kedvelem őt, még nagyon az elején vagyunk.
Viszont felfigyeltem arra, hogy mások körülöttünk suliban, munkahelyemen probálnak így figyelmeztetni "segíteni" hogy ne nagyon gondoljam komolyan, meg vigyázz mert jön a család... valaki poénból mondja, mások komolyan. A lány Roma ami engem nem zavar, de valahogy senki nem fejti ki bővebben ezeket a kijelentéseket.
Ti találkoztatok már hasonló kijelentésekkel?
Vagy ha nem is akkor szerintetek mit jelentenek ezek? Mikre gondol az aki ilyeneket mond?
A cigányok eszméletlen állatias gondolkodásmóddal rendelkeznek, valami rosszat mondasz a csajnak, netalántán szakítasz vele, megkeresnek és megvernek, eltörik kezed-lábad, lehet meg is ölnek.
Soha ne kezdj cigánnyal, az emberiség ferőtje az összes.
6.7.8. Köszi a válaszokat
Lehet meggondolom 2x is. :D
2/
Huhh azt hiszem ezt most inkább kihagyom, nem akarnék egy életen keresztül robotolni a földesúrnak. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!